BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@dunlop
Ok, slažem se u svemu
kada se vidi koliko vrijedi, tada 300 i nešto kunića i nije tako puno, zar ne ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

samo, zar ti ne tužiš agrokor zbog kriminalne dokapitalizacije ?
nije li to kriminal u prodaji, kojoj sada pogoduje SDP + HNS ?

BAKICAAA, 20.10.2012. u 19:23
seka se u zadnje vrijeme iz nepoznatih razloga povukla. neki tracevi idu tolko daleko i kazu da izmedju brace i seke vise uopce ne vlada sklad i da su razmoilazenja postala toliko velika da vise uopce ne raspravljaju pa sad braco vise manje solira.

…gosn Dunlop,pa vi zbog jedne većere s gosn Plavim,odmah napravili ovakove insinuacije…[emo_plazi]

…gosn Bisakovi i ja se savršeno slažemo…a vidim da imate i gđicu renči koja se pridružila našem mišljenju…[emo_palacg]

…ne pratim temu,jer me nervira ovaj forum,a i gosn plavi se nešto skriva i taj njegov PMS odvjetnik…

…ne znam,valjda je većera u pitanju…[emo_namigusa]

samo, zar ti ne tužiš agrokor zbog kriminalne dokapitalizacije ?

krivo se izrazavas cjelo vrijeme pa se tako gubi i smisao sta zelis reci. neke stvari dobro govoris ali dosta toga mjesas.
dokapitalizacija nije kriminalna i to nije kazneno djelo. to potpada pod jedan puno “benigniji” zakon o preuzimanju dionickih drustava gdje kad napravis neke radnje potpadas pod neke clanke tog zakona koji nemoraju bit tako ugodni ali to nije kriminal. iako mi to mozda volimo tako zvati.

…gosn Bisakovi i ja se savršeno slažemo…a vidim da imate i gđicu renči koja se pridružila našem mišljenju.

pa ne znam dal vas se pridruzila posto nikad zapravo nisam znao koji su pravni stavovi brace i seke. Iz recenica tipa “siguran sam da ce hanfa donjeti rjesenje u skladu sa pozitivnim zakonima” ne mogu bas razaznati koje bi to misljenje bilo.
a s obzirom da su mu teorije o nuznosti hanfina rjesenja za tuzbu dozivjele prilican fijasko od same hanfe mozda je i bolje ne pridruzivati se gubitnickoj strani…iako mi je i renci nekako sva neodredjena..nesto bi rekla al radije sve nesto u siframa pa ovi pametni mozda mogu shvatiti a mi ostali se moramo naprezati.

@ točno gđo Bakicaaa s oklagijom
pa gsn Dunlop je taj koji se ismijavao i čudio od kuda podatak o 120 000 hektara zemlje i tvrdio ” da sam već počela i pretjerivati ”

samo sam mu, što jednostavnijim rječnikom, pojasnila da nije 20 000 nego 120000 hektara
i još je izjavio da mora slijedeći puta iči na pa provjeriti [emo_smijeh]
dakle gsn Dunlop ne zna o čemu piše, pa iz toga zaključujem da će ih odvjetnici gsn Todorića i sam gospodin p o j e s t i na sudu
zamisli tužiš agrokor, a ne znaš niti koliko vrijedi to za čega tvrdiš da je tvoje vlasništvo
sada kao tvrdi da je zemlja jeftina i da nije bitno koliko je ima
to je zmajena teza : jer ON je taj koji je tvrdio da je nema toliko koliko je ima i njemu je to bilo bitno.
pa naravno da će takav netko, kao on, povjerovati u to kako agrokor treba pomilovati zbog belja, jer može bankrotirati ili propasti zbog javne ponude
pa on ne zna niti koliko to vrijedi, a kamoli da zna da li je javna ponuda realno ostvariva
ah bože, svašta i ovdje čovjek pročita

@dunlop
opet zamjena teza :
citiram vaš post :
kriminala pri prodaji belja to ne znam. ako ti imas saznanja pravac dorh.
to ste Vi trekli, a ja Vas samo parafraziram, pa dakle kriminalna dokapitalizacija da bolje razumijete kao i kriminalna prodaja
knock knock kužite ?

zamisli tužiš agrokor, a ne znaš niti koliko vrijedi to za čega tvrdiš da je tvoje vlasništvo

bako dobila si jakog igraca u svoj tim [emo_smijeh]

milo, burza odreduju kolko je vrijednost firme. a pogotovo ako se gleda zpdd i konkretno ovaj slucaj. ne tuzim ja agrokor za postotak necega od cega se treba odrediti vrijednost pa da me to zanima al vidim da bi to bilo mozda to much za objasnjavati.

a oko ovih hektara valjda cemo se sloziti da nije isto ako imas svoje gudice ili imas gudice u kooperaciji..on je kupio 20 000hektara sa beljem a poslje je mogao sklapati sporazum o kooperaciji s kim je htio. evo i tebi je otvoren put da krenes u poljoprivredu i sklapaj kooperacije s kim god hoces i ako imas novaca mozda mozes imati i vise od tih 120k. mozda da krenes s bracom i sekom posto vidim da ste isti tim.

kriminala pri prodaji belja to ne znam. ako ti imas saznanja pravac dorh.
to ste Vi trekli, a ja Vas samo parafraziram, pa dakle kriminalna dokapitalizacija da bolje razumijete kao i kriminalna prodaja
knock knock kužite ?

ovo ce mi bit zadnji post tebi (barem danas…mozda budem imao vise snage za djetinjarije drugi put). malo prouci sto je prodaja belja a sta je dokapitalizacija pa se onda ponovo javi. vidim da neke stvari nisu jos sjele na mjesto al posto si u timu sa nasim bracekom to bu ti on objasnio.

…gosn Dunlop,možete i vi na većeru…evo kod mene sve makrobiotika…leća,slanutak,proso…heljda…od gude ni traga ni glasa…[emo_namigusa]

…gosn Dunlop,možete i vi na većeru…evo kod mene sve makrobiotika…leća,slanutak,proso…

uh, pa to mi zvuci ko posljednja faza. kad dodje do toga nije dobro. nadam se da nije neko zdrastveno pitanje nego da se samo stedi zbog burze….

pozive na veceru uvjek prihvacam al sa sigurne udaljenosti promatram ovu nasu mocvaru jos jedno duze vrijeme.

koliko vidim ti si taj koji bi trebao sjediti nad beljem i proučavati koga i zašto ga tužiš
te da li je ” zaboravljanje unošenja rečenice u zapisnik na skupštini Belja “samo nevina omaška ” ili je namjerno kršenje zakona o preuzimanju dioničkih društava
može li izjeva ” čistačice ” biti vjerodostojna i prihvatljiv svjedok u donošenju odluke o zajednočkom djelovanju ?

naravno, nije nikoga pri tome ubio i ne podpada pod kazneno pravo

PS imam i ja nešto sitno Belja, ali ne zbog tužbe, nego zato što vrijedi

New Report

Close