BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po svemu slučaj Belje trebaju preuzeti domaće i strane EU institucije kojima je posao da ovo raspetljaju, po dosadašnjome bez ikakvih materijalnioh dokaza Upravni sud vraća Hanfi na novu odluku, u isto vrijeme stručnjak znamo koji, koji se ne smije petljati u to, šalje poruku preko medija kako Hanfa treba odlučiti, nakon toga Hanfa traži izlaz a ne može ga naći, jer se ništa nije promijenilo da bi drukčije odlučila nego što je odlučila.
P.S.

Spominje se načelo pravičnosti, a načelo pravičnosti je da mu se sva matrijalna dobra u RH daju po 1 kumu.hahahahahahaha, ovaj put možda neće ići, ipak bi mogao ovaj put platiti nešto i po realnoj cijeni 300 kuna i nešto.

pravda i pravičnost

da se HANFA pridržava zakona i pozitivnih propisa RH zasigurno bi rješenje bilo onakvo kakvo je HANFA već napravila – javna ponuda se mora obaviti, zato što je to zakonska obaveza

da se HANFA pridržava načela ” pravičnosti ” novo rješenje bi bilo sukladno pravičnosti, a to bi možda mogla biti javna ponuda po stvarnoj cijeni izvedena iz konsolidiranih revaloriziranih izvješća i to uz pristanak malih dioničara
po načelu ” pravičnosti ” AUDIO ne bi trebao prodavati paket kojega ima i trebao bi imati suupravljačka prava sa Agrokorom
zamislite da jednog dana neko Belje proda srancu po realnoj cjeni, a dobio ga od RH za 1 kunu !!! i zapali s tom lovom u Švicarksu ??
Ovu priču kao da sam ngdje čula ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Hebeš javnu ponudu cisto sumnjam(mada bi volio).Gdje je nestao onaj lažnjak na kupnji sa 2000 kom[emo_smijesak]

kako to tvoj odvjetnik objasnjava?

Nikako, nisam do toga ni došao, odmah mi je u startu rekao ništa od toga.

Moje mišljenje, da ja imam moć nad sucima nebi se trošio na tisuće malim nego bi se usmjerio na glavne , njih par desetaka, jer ionako sve žalbe idu u smjeru njih. Jeftinije je i sigurnije, ipak je njihova zadnja.

Hebeš javnu ponudu cisto sumnjam(mada bi volio).Gdje je nestao onaj lažnjak na kupnji sa 2000 kom[emo_smijesak]

Ovi mora da cita Forum.Evo ga nazad sa 2000kom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovi mora da cita Forum.Evo ga nazad sa 2000kom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
ja se isto slažem, mislim da javne ponude neće biti niti po pravu niti pravičnosti

zapamtite to nije djelo HDZ, nego HNS+SDP
za vrijeme HDZ to nije poklanjano

Status Quo: Roll Over Lay Down

pogodovanje države ,odnosno ljudi u politici , odnosno sudova – Agrokoru ,
odnosno pojedincu ,
ne vodi našu državu u EU – i to sigurno !!!
ili toga nisu svjesni ili rade za svoju …….

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Moje mišljenje, da ja imam moć nad sucima nebi se trošio na tisuće malim nego bi se usmjerio na glavne , njih par desetaka, jer ionako sve žalbe idu u smjeru njih. Jeftinije je i sigurnije, ipak je njihova zadnja.

koliko god bi neki priželjkivali banana sudstvo za sada su suci ipak vezani zakonom a ne bogatstvom ili moći pojedinca, također, ovaj slučaj ja odavno prešao granice RH i pod monitoringom je više financijskih i EU institucija

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ja nisam taj koji priželjkuje takovo što, i ja bih volio da sve
završi kako treba, imao bi i ja izravne koristi od toga, ali nisam zato kupio dionicu, nego puno prije toga.

a za EU monitorin ne računam, kod njih se mito zove lobiranje.

Ogovaraju Hrvatsku u EU i rade veliku štetu![/url]

Ma na kog’ on to misli?

koliko god bi neki priželjkivali banana sudstvo za sada su suci ipak vezani zakonom a ne bogatstvom ili moći pojedinca, također, ovaj slučaj ja odavno prešao granice RH i pod monitoringom je više financijskih i EU institucija
[/quote]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[/quote]

Ogovaraju Hrvatsku u EU i rade veliku štetu![/url]

Na kog’ on to misli?

Ponavljam odgovor jer sam u prvom krivo kvotao a nema funkcionalnosti ispravka odgovora.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[/quote]
ja se isto slažem, mislim da javne ponude neće biti niti po pravu niti pravičnosti

zapamtite to nije djelo HDZ, nego HNS+SDP
za vrijeme HDZ to nije poklanjano
[/quote]

….ocito se ne razumjemo.Procitj par stranica unazad,pa ces vidjeti moje razmisljanje o HDZ-u i njegovim proleterima.

New Report

Close