Po svemu slučaj Belje trebaju preuzeti domaće i strane EU institucije kojima je posao da ovo raspetljaju, po dosadašnjome bez ikakvih materijalnioh dokaza Upravni sud vraća Hanfi na novu odluku, u isto vrijeme stručnjak znamo koji, koji se ne smije petljati u to, šalje poruku preko medija kako Hanfa treba odlučiti, nakon toga Hanfa traži izlaz a ne može ga naći, jer se ništa nije promijenilo da bi drukčije odlučila nego što je odlučila.
P.S.
Spominje se načelo pravičnosti, a načelo pravičnosti je da mu se sva matrijalna dobra u RH daju po 1 kumu.hahahahahahaha, ovaj put možda neće ići, ipak bi mogao ovaj put platiti nešto i po realnoj cijeni 300 kuna i nešto.
pravda i pravičnost
da se HANFA pridržava zakona i pozitivnih propisa RH zasigurno bi rješenje bilo onakvo kakvo je HANFA već napravila – javna ponuda se mora obaviti, zato što je to zakonska obaveza
da se HANFA pridržava načela ” pravičnosti ” novo rješenje bi bilo sukladno pravičnosti, a to bi možda mogla biti javna ponuda po stvarnoj cijeni izvedena iz konsolidiranih revaloriziranih izvješća i to uz pristanak malih dioničara
po načelu ” pravičnosti ” AUDIO ne bi trebao prodavati paket kojega ima i trebao bi imati suupravljačka prava sa Agrokorom
zamislite da jednog dana neko Belje proda srancu po realnoj cjeni, a dobio ga od RH za 1 kunu !!! i zapali s tom lovom u Švicarksu ??
Ovu priču kao da sam ngdje čula ?
Hebeš javnu ponudu cisto sumnjam(mada bi volio).Gdje je nestao onaj lažnjak na kupnji sa 2000 kom[emo_smijesak]
kako to tvoj odvjetnik objasnjava?
Nikako, nisam do toga ni došao, odmah mi je u startu rekao ništa od toga.
Moje mišljenje, da ja imam moć nad sucima nebi se trošio na tisuće malim nego bi se usmjerio na glavne , njih par desetaka, jer ionako sve žalbe idu u smjeru njih. Jeftinije je i sigurnije, ipak je njihova zadnja.
Hebeš javnu ponudu cisto sumnjam(mada bi volio).Gdje je nestao onaj lažnjak na kupnji sa 2000 kom[emo_smijesak]
Ovi mora da cita Forum.Evo ga nazad sa 2000kom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ovi mora da cita Forum.Evo ga nazad sa 2000kom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
ja se isto slažem, mislim da javne ponude neće biti niti po pravu niti pravičnosti
zapamtite to nije djelo HDZ, nego HNS+SDP
za vrijeme HDZ to nije poklanjano
pogodovanje države ,odnosno ljudi u politici , odnosno sudova – Agrokoru ,
odnosno pojedincu ,
ne vodi našu državu u EU – i to sigurno !!!
ili toga nisu svjesni ili rade za svoju …….
Moje mišljenje, da ja imam moć nad sucima nebi se trošio na tisuće malim nego bi se usmjerio na glavne , njih par desetaka, jer ionako sve žalbe idu u smjeru njih. Jeftinije je i sigurnije, ipak je njihova zadnja.
koliko god bi neki priželjkivali banana sudstvo za sada su suci ipak vezani zakonom a ne bogatstvom ili moći pojedinca, također, ovaj slučaj ja odavno prešao granice RH i pod monitoringom je više financijskih i EU institucija
ja nisam taj koji priželjkuje takovo što, i ja bih volio da sve
završi kako treba, imao bi i ja izravne koristi od toga, ali nisam zato kupio dionicu, nego puno prije toga.
a za EU monitorin ne računam, kod njih se mito zove lobiranje.
Ogovaraju Hrvatsku u EU i rade veliku štetu![/url]
Ma na kog’ on to misli?
koliko god bi neki priželjkivali banana sudstvo za sada su suci ipak vezani zakonom a ne bogatstvom ili moći pojedinca, također, ovaj slučaj ja odavno prešao granice RH i pod monitoringom je više financijskih i EU institucija
[/quote]
[/quote]
Ogovaraju Hrvatsku u EU i rade veliku štetu![/url]
Na kog’ on to misli?
Ponavljam odgovor jer sam u prvom krivo kvotao a nema funkcionalnosti ispravka odgovora.
[/quote]
ja se isto slažem, mislim da javne ponude neće biti niti po pravu niti pravičnosti
zapamtite to nije djelo HDZ, nego HNS+SDP
za vrijeme HDZ to nije poklanjano
[/quote]
….ocito se ne razumjemo.Procitj par stranica unazad,pa ces vidjeti moje razmisljanje o HDZ-u i njegovim proleterima.