Što ovaj H hoće?!?!
Možda plaši, a možda i kupuje. Tko to zna. U svakom slučaju ga ne treba. Ima dosta jakih kupaca, ovako samo izgleda ko da je tu ko support.
U međuvremenu se preselio iznad 290
Jel mozes poslati da vidimo
hvala
Ide preko 300 danas. Konacno je i beljara krenula . Zadnja 295
Belje je bilo zapostavljeno par dana jer je bilo zanimljivije na par drugih dionica. Sada izgleda da se zasluženo opet vraća u fokus. Mislim da su ovo povijesni dani kada se Belje još da kupiti ispod 300 kn.
Belje je bilo zapostavljeno par dana jer je bilo zanimljivije na par drugih dionica. Sada izgleda da se zasluženo opet vraća u fokus. Mislim da su ovo povijesni dani kada se Belje još da kupiti ispod 300 kn.
Mislim da si potpuno u pravu kolega Quark. Moža još sutra i više Belja nema ispod 300 kn.
a jos joj i nije vrijeme da skace, sta ce tek biti poslje, ajoj!!!!!!
Airfire, molim te da obrazložiš… Što će, po tvojim prognozama, tek biti poslije? I kad je poslije?
Isto mislim da Belje ima jako lijepu budućnost, međutim jedan sam od onih koji još zasad idu po osjećaju.
Tnx,
Airfire, molim te da obrazložiš… Što će, po tvojim prognozama, tek biti poslije? I kad je poslije? Isto mislim da Belje ima jako lijepu budućnost, međutim jedan sam od onih koji još zasad idu po osjećaju. Tnx,
poslije 1.000.000.000,00 kn prihoda (nadam se da sam dobro napisao 1 milijarda kuna prihoda)
i sve to lijepo ide u tvoju guzu …
to ti je druškane moj poslije …
Može li se znati izvor za podatak o milijardu kuna prihoda? Ili ti je rekao jedan čoek, al u povjerenju[smiley1]