A ja se kladim da neće.
Uskoro će će te vas dva zajedno pisati o Belju pozitivno.
P.S.
Čim se javljaš nešto te svrbi.[emo_smijeh][emo_palacg]
kad nam Todorić postane premijer ja se definitivno selim iz Hrvatske
A moje mišljenje je da će se vjerovatno dogoditi isto ili slično kao kod LRH.
Pozdrav
bilo je vremena kad si tvrdio da vidis ozbiljne zamjerke na hanfin rad (vjerovatno su te ove presude vus-a osokolile jos vise iako nemaju veze s pameti al nadam se da ce i dorh i uskok imati sto o tome reci) koje naravno nisi nikad nicim potkrijepio kao ni sada kada nam u stvari tvrdis da je vrag ni vise ni manje nego crn. jer ne postoji niti jedan covjek na ovoj kugli zemaljskoj koji je nasao neke zamjerke merituma hanfina rjesenja…znaci u biti ti sad ili tvrdis da je hanfa pokvarena ili si ovaj jedan od 7 milijardi (ili kolko nas vec ima na ovoj kugli) koji je uspio naci neku rupu u rjesenju?
genijalci su uvjek bili neshvaceni…a ti si samo neshvacen.
Bisakovi
Hajde više priznaj da se trpaš na ovoj diskont cijeni, iskreno nisi ni lud ako ti može to proći.
P.S.
Ja te uskoro očekivam kako ćeš pisati kako je Belje najbolja prilika trenutno na tržištu.[emo_naivan][emo_palacg]
Dakako da ne kupujem jer je po meni dionica u odnosu na trenutne tržišne okolnosti preskupa,a naročito je precjenjena u odnosu na Vupik.
I nikada neću pisati da je Belje “trenutno najbolja prilika” na tržištu
jer to jednostavno nije istina.
Pozdrav
bilo je vremena kad si tvrdio da vidis ozbiljne zamjerke na hanfin rad (vjerovatno su te ove presude vus-a osokolile jos vise iako nemaju veze s pameti al nadam se da ce i dorh i uskok imati sto o tome reci) koje naravno nisi nikad nicim potkrijepio kao ni sada kada nam u stvari tvrdis da je vrag ni vise ni manje nego crn. jer ne postoji niti jedan covjek na ovoj kugli zemaljskoj koji je nasao neke zamjerke merituma hanfina rjesenja…znaci u biti ti sad ili tvrdis da je hanfa pokvarena ili si ovaj jedan od 7 milijardi (ili kolko nas vec ima na ovoj kugli) koji je uspio naci neku rupu u rjesenju?
genijalci su uvjek bili neshvaceni…a ti si samo neshvacen.
[/quote]
Pozdrav,dragi moj Dunlop.
Pa eto ja i dalje vjerujem da bi Hanfa mogla obustaviti postupak davanja obvezne javne ponude za Belje.Razlozi za to su jasni i transparentni i dati u
pravnim lijekovima koje je dao Agrokor i obrazloženjima pravorjeka nadležnih sudova.
I koliko je meni poznato, veliki broj “forumaša”,a ne samo ja ,dijeli moje mišljenje,a manji dio (uključujući Vas) ne.
No,smirite se ,dragi moj Dunlop.Mislim da će Hanfa uskoro donijeti odluku i riješiti sve nedoumice(ako uopće postoje).
Srdačan pozdrav
Razlozi za to su jasni i transparentni i dati u
pravnim lijekovima koje je dao Agrokor i obrazloženjima pravorjeka nadležnih sudova.
a jel? jos su i jasni i transparentni? al nisu naravno za nase usi?
A moje mišljenje je da će se vjerovatno dogoditi isto ili slično kao kod LRH.
Pozdrav
ako hanfa donese rješenje kakovo ti kažeš i tvrdiš da je jedino moguće ,
ja dajem odmah prilog da ti se podigne spomenik
Bisakovi
Istina je da je Belje najbolja prilika uskoro ćeš je kupovati po 250, a na Vupiku ćeš doživjeti sudbinu Petrokemije sa (380 na 200), odnosno (104 na 60).
P.S.
Sve mi se čini da će te ošišati.[emo_naivan][emo_palacg]
Bisakovi
Pratiš li situaciju na Petrokemiji to ti je ogledni primjer kako ćeš biti ošišan na Vupiku.
Pozdrav.
P.S.
Knjige u ruke a ne samo drukati.[emo_smijeh][emo_naivan][emo_palacg]
Čini mi se da bi za sve nas na forumu bilo bolje kad bi jedni drugima bili od pomoći s pravovremenom informacijom, s dobronamjernim savjetom ili činjeničnim podastiranjem svoga mišljenja naravno s iskrenom namjerom da pomognemo jedni drugima.Čini mi se da je dovoljno to što veliki igrači igraju protiv nas pa nemojmo onda i mi sami jedni drugima podmetati klipove,podsmjehivati se i biti cinični.Svima vam želim svako dobro i puno uspjeha na burzi!