Danima dionoca se vrti 74-77, netko je za sada uspješno suzbija, ne da joj preko 100 samo pitanje je dokle i tko će sve biti ošišan.[emo_palacg]
Evo još malo i opet se može kupovati po 74 ova mi cijena sliči na rasprodaju.
Bravo za kupce.[emo_euro][emo_funta][emo_dolar][emo_kuna],biti će dobra zarada.[emo_palacg]
Ovo belje je sad tako jeftino, da ga kojim slučajem možeš ukrasti skuplje bi prošao[emo_smijesak]
Moje je mišljenje.napominjem samo mišljenje a ne tvrdnja,da će HANFA u ovom slučaju ponovno donijeti odluku o obvezujućoj ponudi za BELJE s uklonjenim nedostacima koje je tražio sud,a tada se Todorić više ne može žaliti na nešto drugo,jer novih elemenata jednostavno nema,očigledno se radilo o proceduralnim propustima.Osim toga sumnjam da bi HANFA skakala sama sebi u usta objavom kako cijeli slučaj nikako još nije završen,a što se tiće Linića smatram da se on u ovom slučaju osvrnuo upravo na ove proceduralne pogreške i ne vjerujem da je baš previše sklon Todoriću koji je dosta javno podržavao HDZ i Karamarka.Ono što bi bilo zanimljivo vidjeti su ove velike transakcije na dole tko to kome prodaje.Prodaju se lijepe količine a u prvih 10 nema značajnih promjena.Meni se čini da tu ima dosta prebacivanja s jednog na drugi račun.U svakom slučaju očekujem donošenje rješenja od strane HANF-e do kraja ovog mjeseca.Bumo vidjeli.
Hajde prodavači što ste stali nećemo vas čekati puno po 74, sutra se spuštamo po 73 zato se nemojte misliti bolje dans po 74.hahahahahahahahahahah.Pozdrav.[emo_palacg]
Za početak ovaj sa 1000 komada na 7,70 nema šta da čeka dok ima po 74.[emo_naivan][emo_palacg]
Kad nam uskoro Todoric postane premijer.
Moje je mišljenje.napominjem samo mišljenje a ne tvrdnja,da će HANFA u ovom slučaju ponovno donijeti odluku o obvezujućoj ponudi za BELJE s uklonjenim nedostacima koje je tražio sud,a tada se Todorić više ne može žaliti na nešto drugo,jer novih elemenata jednostavno nema,očigledno se radilo o proceduralnim propustima.Osim toga sumnjam da bi HANFA skakala sama sebi u usta objavom kako cijeli slučaj nikako još nije završen,a što se tiće Linića smatram da se on u ovom slučaju osvrnuo upravo na ove proceduralne pogreške i ne vjerujem da je baš previše sklon Todoriću koji je dosta javno podržavao HDZ i Karamarka.Ono što bi bilo zanimljivo vidjeti su ove velike transakcije na dole tko to kome prodaje.Prodaju se lijepe količine a u prvih 10 nema značajnih promjena.Meni se čini da tu ima dosta prebacivanja s jednog na drugi račun.U svakom slučaju očekujem donošenje rješenja od strane HANF-e do kraja ovog mjeseca.Bumo vidjeli.
A moje mišljenje je da će se vjerovatno dogoditi isto ili slično kao kod LRH.
Pozdrav
ne moraš biti lud da bi belje prodavao ispod 100 kuna, ne moraš, ali tako je lakše[emo_cool]
Bisakovi
Hajde više priznaj da se trpaš na ovoj diskont cijeni, iskreno nisi ni lud ako ti može to proći.
P.S.
Ja te uskoro očekivam kako ćeš pisati kako je Belje najbolja prilika trenutno na tržištu.[emo_naivan][emo_palacg]
A ja se kladim da neće.