BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@M43
Ovo je forum u kojem se mogu i trebaju izlagati razna mišljenja i stavovi,(a ne
“klub ljubitelja”),a naročiti oni argumentirani.
Vi ne možete zabranjivati niti odlučivati što će tko i kako i na kojoj temi pisati.
Pozdrav

Pa sta ima veze sto pise a nema dionice. Neka pise. A i dobro je nekad vidjeti misljenje o dionici i od onih koji nemaju dionice.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Baš su mi interesantna ova prepucavanja. Samo se nadam da ste do sada shvatili da, 99% ljudi koji pišu po forumima piše pozitivno o nekoj dionici kad je kupe, odnosno piše negativno kad je želi kupiti jeftinije.

je l’ HANFA štogod napisala za belje i agrokor, kad je vako velika navala na kupnji belja?

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Sličnosti sa slučajem LRH?

Sud Hanfi: U slučaju Belja trebali ste saslušati svjedoke

Hanfa obustavila postupak oko LRH

Ako pratite stranice hanfe,primjetit će te da nema odluka sa 43.sjednice,kad ih nazovete dobivate objašnjenje da odluke koje su donešene nisu za javnost,pitam se kakve to odluke donosi hanfa na svojim sjednicama a nisu za javnost.Što se tiče BELJA ,odgovor je da je postupak još uvijek u tijeku zbog tužbi koje su podnijete u tom slučaju protiv BELJA pa nisu stigli donijeti rješenje u roku,pitam se zašto to nije objavljeno priopćenjem kao kod LRH,kažu da će riješenje biti uskoro.
Danas kupovina uglavnom po prodaji,1700 kom odletjelo u dva puta…,čini se da se nešto kuha,Pivac nadokupljuje kao kod Vupika na 70-80 kuna,nešto tu smrdi,a nisam baš siguran s obzirom na prijašnje očitovanje Hanfe o ovom slučaju da će se samo tako povući,a tu je i 150 mil.Eura novog zaduženja AGROKORA za koje se ne zna za čega je…bumo vidjeli.Broj telefona na koji u Hanfi možete provijeriti je:01 6173264.

Čim se određeni izašli, cijena raste.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moram opet upitati cijenjenu publiku:
Je l’ HANFA štogod napisala za Belje i Agrokor, kad je ‘vako velika navala na kupnji Belja?

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Vidim svi kupuju Belje, i mali i veliki špekulanti. Čini mi se da svi kupuju Belje, svi osim mene i onog bisakovi…ja ne kupujem, jer imam puno, a i prosjek mi lijep, neću da ga kvarim, a zašto ne kupuje onaj bisakovi to stvarno ne znam…a možda i kupuje samo neće da se hvali…ima i skromnih ljudi[emo_novac]

Jel Pivac kupuje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a zašto kupujete ? , pa Todorić može narednih 10 godina pravit financijska izvješća kako mu se sprdne … odluke donosi on i sve ovisi o tome šta on želi, a vi se možete samo nadat … zajedno samnom koji misli da je ovo pušiona, ali čekam da dođe na 85 pa idem u 3pm

Cookie Monster

e da i još nešto, mislim da od ponude ništa .. tj. uvjeren sam, dok god ovaj kmet od Linića je ministar nema tu kruha, jaoj si ga vama zajdno sa mnom .. nema u ovoj državni pravde ..

Cookie Monster

New Report

Close