BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji bi onda bio tvoj interes ovdje ako nisi dioničar Belja ? Konstantno pljuješ po dionici i svršavaš na nemoć Hanfe da provede rješenje koje bi dokazalo da u Hrvatskoj djeluje vladavina prava te da interese malih dioničara takodjer valja zaštititi. Koje licemjerstvo.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Promet na burzi je ocajan uopce se ne moze trgovati jer nema prometa .

“Usporedno s izdavanjem obveznica Agrokor je kod američke banke J.P. Morgan, francuskog BNP Paribasa i Zagrebačke banke podigao kredit od 150 milijuna eura, ali za sada nije poznato za što će konkretno koristiti novac. Također nije poznato, piše slovenski medij, hoće li Agrokor sav novac koji dobio od obveznica upotrijebiti za otplatu kredita IFC-u i Europskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) te Credit Agricoli.”

Nove pripreme Agrokora za preuzimanje Mercatora

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Promjene u TOP10

PIVAC dokupio 1.000 komada

ostalo bez promjena

Vaš link …[/url]

Bisakov

Šta ti se čini da li je pravosuđe uredno.

P.S.
Možda i Hanfa dobije krila (red bul).

cxy2012
Dakako da ako nadležna tijela EU daju”zeleno svjetlo” ulasku Hrvatske u EU,a nedvojbeno daju,očito smatraju da je i pavosuđe napravilo bitne pomake na bolje.
Oni su definitivno kvalificiraniji donositi takve odluke.
Pozdrav

Bisakovi

Hajde priznaj da kupuješ Belje,ja mislim da si ga se natrpao, da ćeš uskoro biti u TOP 10.

Pozdrav.

cxy2012
Ne kupujem Belje.Nemam niti jednu dionicu Belja niti mislim kupovati.
Imam Vupik.
Pozdrav

Onda idi na vupik, p…tuješ na krivoj dionici koja te se ne tice

Bisakovi

Ili si natrpan sa Beljem i misliš se još trpati, ako nisi može biti onda jedino
ogromni strah da će netko zaraditi puno na Belju a ti opet nećeš.

Pozdrav.

Ovo puno je pretpostavljma u mom slucaju 410%,a sad koliko je sigurno. Recimo da se ja kladim s tobom da ce zarada biti tih 410% koliki bi mi dao koeficijent???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

frankie

Ne treba ti koeficijent dolje možeš maksimalno 7 %,a gore napisao si i sam 410 %,
budimo relani tko nudi tolike kamate.

P.S.
Kolega Belje je zlatna dionoca kao god završilo (fundamenti,cijena,sektor i plus moguća ponuda), i na kraju koeficijent 1,90 3,50 1,90 (prijevod: poraz Tode 1,90, neriješeno 3,50 i 1,90 pobijeda Tode).
Pozdrav.

New Report

Close