Zato cijena i stoji na dnu dna jer svi misle da su Hanfi izvađeni zubi, ostriženi nokti i preko javnih medija poslana poruka kakva se odluka od njih očekuje, ovdje su ispunjeni uvjeti za izvješćivanje komisije EU-a, pa možda Hanfi opet narastu zubi, nokti i možda se prestanu slati poruke sa upustvima kakve se odluke trabaju donositi.
P.S.
Pozitivno je ovdje jedino cijena dobra za nakrcavanje, s obzirom na fundamente,sektor i potencijal Belja.
[thumbsup] [bye]
Zato cijena i stoji na dnu dna jer svi misle da su Hanfi izvađeni zubi, ostriženi nokti i preko javnih medija poslana poruka kakva se odluka od njih očekuje, ovdje su ispunjeni uvjeti za izvješćivanje komisije EU-a, pa možda Hanfi opet narastu zubi, nokti i možda se prestanu slati poruke sa upustvima kakve se odluke trabaju donositi.
P.S.
Pozitivno je ovdje jedino cijena dobra za nakrcavanje, s obzirom na fundamente,sektor i potencijal Belja.
[thumbsup] [bye]
[/quote]
Pa zar nije ta ista EU dala "zeleno svjetlo" pravosuđu za pristupanje EU?
Pozdrav
Pozdrav
još smo debelo pod monitoringom i slažem da je ovo slučaj za tužakanje Europskoj komisiji. Ako ima tko "pismen" ne bi bilo loše sastaviti jedno cikularno pismo i poslati određenim institucijama…
Pozdrav
još smo debelo pod monitoringom i slažem da je ovo slučaj za tužakanje Europskoj komisiji. Ako ima tko "pismen" ne bi bilo loše sastaviti jedno cikularno pismo i poslati određenim institucijama…
[/quote]
Slali smo mi u LRH na sve strane, tamo je još kriminalnija odluka suda pa ništa. Briga njih ako nisu u pitanju njihovi novci
[/quote]
Slali smo mi u LRH na sve strane, tamo je još kriminalnija odluka suda pa ništa. Briga njih ako nisu u pitanju njihovi novci
[/quote]
Sacekajte jos malo pa ce vlasnici ionako biti strane banke cijelog Agrokora.
Ovolika zaduzenja sa ovolikim kamatama – Agrokor je spreman za druge vlasnike.
Pozdrav
[/quote]
Koliko sam ja shvatio i zadnje Izvješće o monitoringu je pozitivno za Hrvatsku!!!!!
Pozdrav
ceste idu u koncesiju , poštanska banka se prodaje , ostali su još samo jadranski otoci i Belje
Krenulo je, netko šibno 500 komada po asku.
Ljepo je se krcati sa Beljem na ovim razinama.
P.S.
Još samo ako se Hanfa odavži.
Pa dobro gdje su ovi katastrofičari….bakice, bisakovi dajte molim vas opet jednu seriju postova o tome kak ovo ide na 60 jer ce HANFA sad utvrdit da nema obaveze ovo ono..ajde molim vas…Stojim na bidu vec danima i to s dosta velikim nalogom i ne previse udaljen od trenutne cijene no nece me pokupit nikako..Danas sam s 200komada stajao po 75 i nitko da udjeli pa sto je to
Ajmo ljudi smak svijeta je uskoro (21.12) prodajte sto imate i uzivajte dok jos mozete..
*Ovaj post je napisan u malo santiricnom tonu pa se nadam da ce se tako i shvatiti
P.S
Malo nervira ovaj novi forum no OK dajmo im mjesec dana da to sve usminkaju
Na koliko ide Belje nemam pojma niti ne želim prognozirati.
Ali da ide dolje ovih dana to je evidentno
Cijena je,ako se ne varam,pet puta manja od one koju ste očekivali od “Todorića”!!!
Nikada nisam(kako Vam je poznato),vjerovao u mogućnost realizacije te javne ponude.
Tržište će već odrediti cijenu,a forumaši,u to sam uvjeren,ne mogu bitno utjecati na cijenu na burzi.
Pozdrav