Jeli 42.sjednica Hanfe danas ili sutra, zna li netko, hvala….
sjednica nema nikakve veze s nicim. takve stvari se objave kad se donesu. moze i izvanredno, redovno kako god..problem je ocito u tome dali se ima volje nesto donesti bez obzira na zakonsku obvezu da to napravis.
Stvarno mi nije jasno zašto se još uvijek mučite sa tom ponudom Todorića. Ako dođe super, ako ne dođe, ovo je OK cijena za ulaz. Ja bih čak rekao da je i na 80 kuna bilo uračunato da od ponude neće biti ništa.
Nisam siguran da li tko od Vas uopće kvalitetno prati, ali meni se osobno čini da je jedini razlog ovog pada revizija CORBEX10 indeksa koja kreće u ponedjeljak, te dionica Belja izlazi iz tog indeksa.
Stvarno mi nije jasno zašto se još uvijek mučite sa tom ponudom Todorića.
iz X razloga…prvo zato sta su neki u tuzbi. onda zato jer se kod nas ocito ne postuje zakon pa neke i to smeta…itd. itd..
pa mislim…naravno da ce izvoziti u EU ako mogu tamo dobiti bolju cijenu nego kod nas.
To sto kao drzava ne proizvodimo dovoljno svinjetine za sebe nema veze s time hoce li ju Belje izvoziti ili ne.
Zato je Pivac prodao dionice.
Kako nije?
18.09.2012.
10. PIVAC IVICA 16.597
27.09.2012.
10. PIVAC IVICA 16.099
Očito je da opet kupuje danas.
Kod Belja je najbolje kupovati kada TOP 10 počne prodavati. Onda znaš da se sprema nešto veliko, a dioničare se dovodi u zabludu da će firma možda ići u stečaj (trenutna cijena podsjeća na to). A gazda očito zbog presude se ljuti. [bye]
Sad i OTP prodaje, jasno je kao dan da je vrijeme kupnje. [thumbsup]
Sad i OTP prodaje, jasno je kao dan da je vrijeme kupnje. [thumbsup]
To je indexni fond, na kraju treceg i devetog mjeseca moraju rebalansirati portfolio jer su se odnosi u indeksu promjenili. Oni nisu aktivni manageri nego samo imitiraju Crobex.
Zato sam i rekao da se sada ku(p)uje jer v(e)liki pro(d)aju.