Odlicno!!!
"Europska komisija je potvrdila da će zemljama članicama početkom listopada biti predloženo donošenje takve odluke tako da možemo očekivati da tijekom sljedećeg mjeseca naši izvoznici ponovno dobiju mogućnost izvoza živih svinja, svinjskog mesa i proizvoda od svinjskog mesa", izjavio je novinarima Mimica nakon susreta s povjerenikom nadležnim za ta pitanja"
Pitaj gazdu, on ionako sve određuje.
da imam para još danas bi kupio
Odlicno!!!
"Europska komisija je potvrdila da će zemljama članicama početkom listopada biti predloženo donošenje takve odluke tako da možemo očekivati da tijekom sljedećeg mjeseca naši izvoznici ponovno dobiju mogućnost izvoza živih svinja, svinjskog mesa i proizvoda od svinjskog mesa", izjavio je novinarima Mimica nakon susreta s povjerenikom nadležnim za ta pitanja"
sad mora krenuti [thumbsup]
nije ni cudo da na ustavnom sudu rjesenja hanfe bivaju suspendirana kad nam ovakvi smutljivci sude
to bi dobro bilo kad bi mi imali što izvesti!!!, pa mi nemamo mesa ni za svoje potrebe i dugo nećemo imati jer hrane zbog suše nema…To ti je isto kao da Srbiji dozvole izvoz morske ribe, a mora nemaju
to bi dobro bilo kad bi mi imali što izvesti!!!, pa mi nemamo mesa ni za svoje potrebe i dugo nećemo imati jer hrane zbog suše nema…To ti je isto kao da Srbiji dozvole izvoz morske ribe, a mora nemaju
ma bit će mesa i hrane koliko hoćeš , sad neznaš kod nas je li domaće ili uvoz , samo će biti
jako skupo , ne znam ko će si moći kupiti
Kolega Graditelj, kaj ćemo sa onim grafom od prošlog tjedna?
Šta je danas neka depresija malo nešto komentara, ovo su najljepši dani na Belju opet oko 70, tko ima municije neće će biti loš ulov, nije loše ni po 72, samo prodavači neće puno da prodaju mali je promet ovdje danima treba skupljati na ovim razinama, ali zato su milijunski prometi kada 100 prođe (nije loše), godišnje dva puta se priča zavrti, ne treba puno analiza na ovoj dionici lako je pratiti.
Otprilike pola prodati po 110, pa opet kupovati oko 70-72, a drugu polovicu držati stalno svi znamo radi čega. [thumbsup] [bye]
Da li su se prodavači iscrpili? Otvara li se nova stranica? Gazda odlučio pustiti dionicu s lanca? Za sva ta pitanja možete čuti odgovore u 14:00 sati u Latinici, nedjelja 30.09., HRT 1.
Jeli 42.sjednica Hanfe danas ili sutra, zna li netko, hvala….
Kakva sjednica pa oni su toliko uplašeni da ne znaju gdje se nalaze, jedino komisija EU-a možda ih malo ohrabri. [thumbsup] [bye]
Jeli 42.sjednica Hanfe danas ili sutra, zna li netko, hvala….
danas naravno. Odmah ce dionicu lansirati preko sto i tako dvaput godišnje sto je puno bolje od oročenje štednje, jer 50% je bolje na Belju nego 4% u banci sigurnhh