Sutra očekujemo Hanfu. Danas je trebala biti sjednica na kojoj je trebalo biti donseseno riješenje. Sad ćemo vidjet rade li institucije svoj posao. U slučaju da Hanfe ne odradi svoj posao, možemo ODMAH ugasiti burzu i tržište kapitala u cijelini.
Odradi kako Vi to hoćete ili po Zakonu?
I tko bi to trebao "ugasiti tržište kapitala u cijelini"?
Pozdrav
ne znam gdje vidis moguc manipulaciju kao u ingrinom slucaju. ingra je sama pozelja kupiti ddjh i to je dobrovoljna ponuda koja moze biti uvjetna..agrokor je u OBVEZUJUCOJ ponudi.
@ Dunlop
Piše vam na kraju rečenice – zadovoljiti zakon, a istodobno oštetiti male dioničare. Ne kažem da to ima veze s Ingrinim slučajem, samo navodim zajednički nazivnik jednog i drugog slučaja – manipulacija.
Odluke agencije
41. SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA AGENCIJE
Rješenje kojim se Hrvatskom mirovinskom investicijskom društvu d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima iz Zagreba, Bakačeva 5, odobravaju izmjene Statuta i Prospekta Kapitalnog fonda d.d. zatvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom
Rješenje kojim se odobravaju izmjene i dopune, te pročišćeni tekst Statuta Erste Plavog obveznog mirovinskog fonda, kojim upravlja ERSTE društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje obveznim mirovinskim fondom iz Zagreba, Ulica Ivana Lučića 2/A
Rješenje kojim se društvu INTELIOS d.o.o. za posredovanje u osiguranju i reosiguranju, Zagreb, daje dozvola za obavljanje djelatnosti posredovanja u osiguranju i reosiguranju
Za sada nema novog riješenja…
Sjednica Hanfe je održana 19.09.2012.god,dakle za novo riješenje u zakonskom roku ostaju tri dana, dakle morala bi biti održana izvanredna sjednica upravnog vijeća HANFE;20,21 ili 24 09.2012.
Iskreno meni se čini da se jučer i danas netko veći iskrcava na više dionica, a tako da vjerujem da ovaj pad cijene nema veze s odlukom ili neodlukom HANFE. Prije bih rekao da se radi o još jednom većem investitoru kome je dopizdila ova naša bara.
Iskreno meni se čini da se jučer i danas netko veći iskrcava na više dionica, a tako da vjerujem da ovaj pad cijene nema veze s odlukom ili neodlukom HANFE. Prije bih rekao da se radi o još jednom većem investitoru kome je dopizdila ova naša bara.
danas sam načuo da idu na Sabor RH izmjene zakona o preuzimanju trgovačkih društava, možda ima veze s time? zna tko više o tome?
naravno da nema veze sa odlukom,jer svi mi dobro znamo da od preuzimanja nema nista…meni osobno je ludost prodavati beljsku dionicu po ovako niskim cijenama,ma kakva god ta odluka bila.ali dobro,svako zna svoje.
To jos od 6mj pokusavaju progurati da s time spase Grad Opatiju u slucaju u LRH imas vec puno rasprave o tome na forumu pogotovo na LRH temi..Uglanvom nece im to proci, vec su ih stilsi iz EU oko toga, zato taj zakon jos nije dosao us aborsku proceduru..Necu ni pocinjati o tome kako zele da se taj zakon primjenjuje retroaktivno sto je prica sama za sebe i koaj ce se mozda pricati i u Strasburgu ukoliko zakon prodje.
danas sam načuo da idu na Sabor RH izmjene zakona o preuzimanju trgovačkih društava, možda ima veze s time?
u normalnim drzavama nebi trebalo niti malo imati veze sa beljem. ali u nasoj drzavi se to nikad ne zna. pokret otpora je uspio taj zakon povuci iz procedure jer su tamo neke smjesne stvari o retroaktivnoj primjeni i brisanju svih presuda iz proslosti sta je presmjesno al eto uspjeli su i to staviti u proceduru pa doduse povuci..sad za neke nove pokusaje ne znam al nebi se nicem cudio kod nas.
To jos od 6mj pokusavaju progurati da s time spase Grad Opatiju u slucaju u LRH imas vec puno rasprave o tome na forumu pogotovo na LRH temi..Uglanvom nece im to proci, vec su ih stilsi iz EU oko toga, zato taj zakon jos nije dosao us aborsku proceduru..Necu ni pocinjati o tome kako zele da se taj zakon primjenjuje retroaktivno sto je prica sama za sebe i koaj ce se mozda pricati i u Strasburgu ukoliko zakon prodje.
[/quote]
Otkuda Vam to da ove izmjene neće proći?
HOĆE i to vrlo lako ako ih uvrste na sjednicu Sabora.
Pozdrav
ne znam gdje vidis moguc manipulaciju kao u ingrinom slucaju. ingra je sama pozelja kupiti ddjh i to je dobrovoljna ponuda koja moze biti uvjetna..agrokor je u OBVEZUJUCOJ ponudi.
Agrokor NEMA NIKAKVU OBAVEZU preuzimanja jer je predmetno rješenje Hanfe poništeno.
Pozdrav