A šta reći, nego da ćemo za nekoliko godina gledati reprizu suđenja Sanaderu, samo njegovu ulogu će preuzeti drugi.
A za njega su govorili da je bahat!
I sad nakon ovoga, koje su sanse da Hanfa ustraje na svojem izvornom rijesenju?
I da, imam dionice BLJE-R-A i dalje cu ih imati… nije sve ni u ponudi za preuzimanje. Al’ mi se smuci kad se prica o pravicnosti i pravednosti… samo za koga?!
Ak pak če bi tak, da na svetu biti ima tak
da na jenog krava i cigan se sce,
a drugi pak v gartlicu kak admiral diše,
če ima biti tak, naj onda bu tak,
a ja, kak jalnuš, gladnuš i bedak,
del si bum za škrilak goreči čerleni mak,
pak nek dojde veter, sivi severnjak!
Severec, kozoderec, skunkačov strah i kač,
raznesel bu vre farbe s pisanih vaših gač,
a nami bu sejeno, mi tak sme polski drač,
bespuci, terpuci i kravji kolač!
ma sta 70 kn,pa sad kad nema ponude sad ce dionica belja na 36 kn..ma i nize..mozda 18…ipak je belje firma bez perspektive
@cxy2012
Otkuda Vam uopce ideja da bih ja kupovao Belje po 70 ili 71 kunu???
Ne dolazi u obzir !!!
Vupik je daleko podcjenjenija dionica i ako budem kupovao,kupovat cu Vupik.
Belje ostavljam Vama!!!
Pozdrav
Ćim se braniš to je dokaz da ga čekaš oko 70.
P.S.
Samo nastavi sa drukom možda i uspiješ i ja čekam isto. [thumbsup] [bye]
Vlada na današnjoj sjednici nije prihvatila godišnje izvješće o radu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u 2011. jer smatra da Hanfa nije obavljala svoju djelatnost dosljedno i nije donosila akte uz uvažavanje načela razmjernosti i pravičnosti.
To potvrđuju i nedavne presude Viskog upravnog suda u slučaju Liburnija Riviera Hotela, te u slučaju Agrokora i Belja, ustvrdio je ministar financija Slavko Linić.
http://www.poslovni.hr/vijesti/vladina-odbijenica-hanfi-niste-dosljedni-214994.aspx
Rekao je niste dosljedni jer nisu odradili kako treba Belje ,napravili su niz propusta na sto im je ukazao i ustavni sud .Pa se sve vraca na pocetak a sve to kosta .A i dionica trpi kao sto vidimo.
Rekao je niste dosljedni jer nisu odradili kako treba Belje ,napravili su niz propusta na sto im je ukazao i ustavni sud .Pa se sve vraca na pocetak a sve to kosta .A i dionica trpi kao sto vidimo.
Kakav Ustavni sud, kakav Upravni sud, kakva Hanfa.
Sve to rjesava ministar Linic.
On sve zna, on je ovakve ishode i najavio u oprbi ako dode na vlast.
Super. Kako je rekao poznati premijer Britanije: Odluka se donese, a onda se pronade doktor znanosti koji ce to i obrazloziti (opravdati). Samo je u Hrvatskoj jos gore jer toboze neovisni sudovi moraju pravno opravdati vec od prije nalozenu odluku.
Jeli sad ova i ovakva izjava ujedno i nalog Hanfi kakvo Rjesenje treba donijete, jer Veliki voda sve zna i kaze da tako treba biti, inace …… .
A vi raspravljajte o pravu i pravdi, zaboravljajuci kako zivite u pravno neuredenoj drzavi.
ma sta 70 kn,pa sad kad nema ponude sad ce dionica belja na 36 kn..ma i nize..mozda 18…ipak je belje firma bez perspektive
nemoj zaboraviti da se u našoj državi događa sve suprotno nego što se oćekuje
takova smo država – banana država
te se nemoj čuditi mjesto da pada , da poćinje rasti na 100 i više
Kakav Ustavni sud, kakav Upravni sud, kakva Hanfa.
Sve to rjesava ministar Linic.
On sve zna, on je ovakve ishode i najavio u oprbi ako dode na vlast.
Super. Kako je rekao poznati premijer Britanije: Odluka se donese, a onda se pronade doktor znanosti koji ce to i obrazloziti (opravdati). Samo je u Hrvatskoj jos gore jer toboze neovisni sudovi moraju pravno opravdati vec od prije nalozenu odluku.
Jeli sad ova i ovakva izjava ujedno i nalog Hanfi kakvo Rjesenje treba donijete, jer Veliki voda sve zna i kaze da tako treba biti, inace …… .
A vi raspravljajte o pravu i pravdi, zaboravljajuci kako zivite u pravno neuredenoj drzavi.
[/quote]
ne slažem se sa gospodinom Linićem jer ljudi u hanfi su dovoljno stručni da rade svoj posao
ako se u prošlosti na njih vršio politićki pritisak , kao što on upravo sada vrši , možda su i donjeli
koju krivu odluku
očekujem od gospodina Linića donošenje puno kvalitetnijih poreza za dobrobit svih nas