BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo je hanfica moze dici sada sa novom odlukom

…izgleda da se dionica uplašila od te vaše procjene danas… [yawn]

Bakice i ja čekam još po 70 ali teško če se to dočekati. [thumbsup] [bye]

Sto je to sa Beljem?
A pogledajte Vupikica!!!
Koliko on vrijedi u odnosu na Belje???
Pozdrav

Čekamo da cxy2012 proda s obzirom da nenormalno druka i zato cijena ne raste…. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

vrijedi li ići u tužbu ako imaš manje od 100 dionica ?

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Čekamo da cxy2012 proda s obzirom da nenormalno druka i zato cijena ne raste…. [bye]

Zašto se buniš postavi se na prodaji kao i ja i čekaj da upadne u u košaricu, meni je samo krivo što sporo pada nikako da se približi oko 70 (to je isto kao da sam dobio na lotu). [thumbsup] [bye]

Jasno da vrijedi,ali razbij 100 dionica na 100 tuzbenih zahtjeva.Za svaku dionicu jedna tuzba. Onako da malo zajebajes Todorica.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

super ideja !
pa da pravosuđe nešto radi do presude ( rješenja ) hanfice

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Zašto se buniš postavi se na prodaji kao i ja i čekaj da upadne u u košaricu, meni je samo krivo što sporo pada nikako da se približi oko 70 (to je isto kao da sam dobio na lotu). [thumbsup] [bye]
[/quote]

Javi kad prodaš.
Pozdrav

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

haha prosto je smjesno kolika je razlika izmedju belja i vupika,to su takve igre da boli glava..

Valentine
Dobro je što si unutra nakon dugo promišljanja, sada samo moraš biti strpljiv i za početak postavi se oko 70 ako što upadne to ti je kao dobtak na lutrriji. [thumbsup] [bye]
P.S.
Nikada se ne zna možda je špekulanti i dotraju do 70.

[/quote]

Da, dobra ideja, postavite se na prodaji!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close