…izgleda da se dionica uplašila od te vaše procjene danas… [yawn]
Bakice i ja čekam još po 70 ali teško če se to dočekati. [thumbsup] [bye]
Čekamo da cxy2012 proda s obzirom da nenormalno druka i zato cijena ne raste…. [bye]
vrijedi li ići u tužbu ako imaš manje od 100 dionica ?
Čekamo da cxy2012 proda s obzirom da nenormalno druka i zato cijena ne raste…. [bye]
Zašto se buniš postavi se na prodaji kao i ja i čekaj da upadne u u košaricu, meni je samo krivo što sporo pada nikako da se približi oko 70 (to je isto kao da sam dobio na lotu). [thumbsup] [bye]
Jasno da vrijedi,ali razbij 100 dionica na 100 tuzbenih zahtjeva.Za svaku dionicu jedna tuzba. Onako da malo zajebajes Todorica.
super ideja !
pa da pravosuđe nešto radi do presude ( rješenja ) hanfice
Zašto se buniš postavi se na prodaji kao i ja i čekaj da upadne u u košaricu, meni je samo krivo što sporo pada nikako da se približi oko 70 (to je isto kao da sam dobio na lotu). [thumbsup] [bye]
[/quote]
Javi kad prodaš.
Pozdrav
Valentine
Dobro je što si unutra nakon dugo promišljanja, sada samo moraš biti strpljiv i za početak postavi se oko 70 ako što upadne to ti je kao dobtak na lutrriji. [thumbsup] [bye]
P.S.
Nikada se ne zna možda je špekulanti i dotraju do 70.
[/quote]
Da, dobra ideja, postavite se na prodaji!