BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

AUDIO drzavni fond

AUDIO drzavni fond

Niti on,koliko je meni poznato ne kupuje na trzistu.
Vjerovatno se radi o povratu dionica.
Pozdrav

Prodaje i kupuje na burzi bas cista trgovina na moje dionice sve pise

AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 581.058 7,07%

Audio vec jako dugo ima ovaj udio, koji se ne mijenja….otkuda Vam (jelka2) ta informacija da Audio kupuje???

Pa sa portala Moje dionice top 10 oni su u vrhu .imali su prije presude vise od 10000dionica manje

17.08.2012
2. AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 580.700

31.08.2012
2. AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 581.058 (+358)

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ma ne kupuje AUDIO, to je vrlo izvjesno raskid ugovora zbog neotplaćivanja dionica pa ih je AUDIO prenio nazad na sebe….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Prodaje i kupuje na burzi bas cista trgovina na moje dionice sve pise

Smanjenje ili povečanje pozicije nekog računa u SKDD (a mojedioncie pokazuju informacije za TOP10) ne mora nužno značiti kupnju ili prodaju…

...

Dobro je i malim ulagačima trpati se na ovoj dionici po ovakvim cijenama dok je ne pustu s lanca, ovdje će biti ogromni skokovi.
P.S.
Nije nagovor na kupnju ni prodaju. [thumbsup] [bye]

Zašto jedinica?
Ako može da me netko demantira, cijena po osnovnome izračunu oko 145, plus moguća ponuda, prihodni koji su svake godine veći i sektor u kojem se dionica nalazi.
P.S.
Što je netočno molio bih pametan odgovor od onih koji misle suprotno. [thumbsup] [bye]

nećeš nikada dobiti pametan odgovor -što je netočno – od onih koji misle suprotno
njima je jedino bitno da ti dadu jedinicu

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

…izgleda da se dionica uplašila od te vaše procjene danas… [yawn]

New Report

Close