BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…znaš što,ajd ti laži nekog drugog a ne nas ovdje na forumu…

…a i kad lažeš,laži da ima smisla…ako si već tužio,kako ti je glasio tužbeni zahtjev…

( vlasnik sam dionica Belja toliko i toliko,dana tog i tog…tužbeni zahtjev dana tog i tog…
i već si se našao u neobranom grožđu )

otkud ja znam seko sve te generalije. imam pms odvjetnika koji mi to vodi. morat ces pitat njega ako zelis znati [kiss]

otkud ja znam seko sve te generalije. imam pms odvjetnika koji mi to vodi. morat ces pitat njega ako zelis znati [kiss]

…to sam si i mislila…kakav PMS odvjetnik,takvi i forumaši… [tongue],sad ga pitaj jel ti mora radit novi tužbeni zahtjev i od kad će ti sad pisat kamatu… [tongue]

idu kamatice od prosle godine jos seko ne boj se. nisi nista kriva.

Ljudi nemojte hraniti trolove. Ignore gumbić je blaženstvo.
Vaš link

vupik i belje,dvije bratske firme od kojih je belje puno jace od vupika..zasto vupik ima jacu cijenu dionice od belja..zato jer ovo nije realna cijena belja,za sada 🙂

@gonzales

volio bi ako ima stručnjak ( ako ima svaka mu čast ) da izračuna stvarnu – realnu vrijednost ili cijenu
-dionice Belja i
-dionice Vupika

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

vupik i belje,dvije bratske firme od kojih je belje puno jace od vupika..zasto vupik ima jacu cijenu dionice od belja..zato jer ovo nije realna cijena belja,za sada 🙂

Ma kako je to moguce?
Belje ima znatno manju cijenu na burzi,a puno je .kako Vi kazete,jace!!!
I ocekujete otkup od 360 ili koliko ono kuna?
A nitko ne kupuje dionicu niti po 80 kuna???
Na sto vam to ukazuje???
Pozdrav

Što je realna vrijednost vrlo je upitno, tako da bacati baze je bezveze.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja mislim da bi se to ovako računalo :

ukupna vrijednost ( imovina ) firme – ( dugovi + kreditti firme ) : ukupan broj izdanih dionica

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Mislio sam na vrijednost dionice. To ovisi o nizu čimbenika, pa je vrlo upitno kada vrijednost dionice prikazuje realno stanje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja mislim da bi se to ovako računalo :

ukupna vrijednost ( imovina ) firme – ( dugovi + kreditti firme ) : ukupan broj izdanih dionica

3.8 milijardi-2.6milijardi = 1.2 milijardi/8215000= cca 145 kn

Naravno, puno je tu jos faktora….

New Report

Close