BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Dunlop
Gospodine Dunlop.ocjenjujem dalju raspravu s Vama bespredmetnom i ne zelim Vam davati pravne savjete niti objasnjavati bilo sto jer je to gubljenje vremena.
Uvjeren sam u ispravnost svojih stavova i vjerujem u cijelosti nadleznim upravnim i pravosudnim tijelima koji odlucuju u ovom predmetu.
Pozdrav

@Dunlop

Gospodine Dunlop.ocjenjujem dalju raspravu s Vama bespredmetnom i ne zelim Vam davati pravne

tako nesto moras reci prije nego sta izvalis da vidis ozbiljne rupe u hanfinom rjesenju pa onda nastavis da rjesenje hanfe skoro sigurno nece biti identicno (sta god to znacilo) itd. itd… jer ako smatras da je ovo forum koji nije mjesto koje zasluzuje tvoje neprocjenjive savjete onda ga nemoj ni trovati sa izmisljotinama koje nicime ne potkrijepis. da bar kazes i glupost pa da je konkretna nego ovako trujes i trolas ovaj prostor.

…gosn Dunlop,ajte vi nama sada lijepo prijateljski odgovorite zakaj ste vi prodali svoje dionice…

…to mi se čini u suprotnosti sa vašim stajalištem da ste vrlo uvjereni u svoj uspjeh vezano za Agrokorovu ponudu… [rolleyes] [proud]

pa nagovorio me braco…i evo di sam sad. u nebranom grozdju.

pa nagovorio me braco…i evo di sam sad. u nebranom grozdju.

…i kaj sad…čekate da vam padne,( mislim dionice [rolleyes]) pa ćete kupit nanovo ili plačete ovdje po forumu i želite da vam ja vidam rane… [proud] [smiley]

…čudim se da niste poslušali gosn plavog… [embarass]

a kaj sad. nista. ljut sam na samog sebe ko ris jer sam pao na slatkorjecivost i strucnost brace..
evo sta da kazem. bio sam zelen i naivan.

a kaj sad. nista. ljut sam na samog sebe ko ris jer sam pao na slatkorjecivost i strucnost brace..
evo sta da kazem. bio sam zelen i naivan.

…e,pa sad jel zbog brace ili zbog rješenja Visokog upravnog…? [tongue]

ma zbog rjesenja upravnog me braco iskompleksirao i ja sta cu "jadan i bidan" pa prodam.
kad je reko da je sad jasno iz rjesenja vus-a da hanfino rjesenje vise nece bit identicno (ajd da je reko da ga nece biti al kad je spomeno rijec "identicno" skuzio sam da sam dobio super besplatan pravni savjet) i jos kad je prisnazio da je tu odluku doneslo kvalificirano vijece u cije odluke ne smijemo sumnjati zakljucio sam da je to dovoljno za takvu odluku. iako mozda na prvu izgleda ishitreno u proslosti mi se braco pokazao ko pravi strucnjak i nisam imao hrabrosti ne poslusati.

…lipi moj,a sad si se ka predomislia…pa ti je ža…??? pa drvlje i kamenje po braci… [embarass]

…gosn Dunlop ja ipak mislim da vi niste toliko mladi,a da ne znate onu …poslije onih stvari nema kajanja… [cool]

…sad se lijepo malo odmorite i ponovno javite kad budete ponosni vlasnik dionica Belja… [smiley]

budem. obecajem cim kupim javim se. samo bice tesko. ko zna kolko nas ima koji smo pali na njegove savjete. nece se biti lako vratit unutra na ovim cjenama.

A ovako naoko se cini da Vas je manje sta ste pali na njegove savjete,nego onih sta nisu.Baaakica i bisaku su bili uvjerljiviji,a i bolje su pravno potkovani dapace cak mislim da dolaze iz odvjetnickih krugova jer im je pravo stvarno u malom prstu.Tocno se sve izdesavalo kako su i predvidili.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

frankie

A što je se to izdešavalo, misliš kupovati po 70, pa nisi jedini ima nas više zainteresirani. [thumbsup]

New Report

Close