da ne bude zabune. ova luburnija nije presuda od prije par mj. nego prije nekoliko godina gdje uzimaju dionice ostoji i vracaju drzavi
ova odluka suda je čisto kupovanje vremena za Agrokor – za nas ostale igra živaca i neizvjesnosti
i čekanja .
Ako u Agrokoru procijene da je realno da izgube spor, moguće je za očekivati dobrovoljnu ponudu…..
Naravno to im Hanfa mora odobriti, pitanje je kako će se postaviti Hanfa u tom slučaju, faktički, obveze trenutno nema, pa bi Agrokor mogao dati dobrovoljnu ponudu, iako je Hanfa izjavila da spor još nije riješen do novog riješenja.
lp
…jelte gosn plavi sa kojim iznosom biste vi i gos Dunlop ( koji je trenutno bez dionica ) bili zadovoljani???
…a vaš PMS odvjetnik…kaj bu on s tim tužbama…napravio papirnu eskadrilu… [proud]
Ako u Agrokoru procijene da je realno da izgube spor, moguće je za očekivati dobrovoljnu ponudu…..
lp
haha, genijalno! todorić se rukama i nogama čupa da izbjegne javnu ponudu, a po tebi će ju dati dobrovoljno???
[lol]
koji su to svjedoci koji bi trebali izaci pred sud..imaju li ti ljudi ime i prezime?
To uopće nije bitno.
Po zakonu ( kopirao sam ga neki dan ) iz 2002. koji je tada bio na snazi, ne postoji izuzetak od obveze ako je djelovanje bilo zajedničko.
To što je sud vratio Hanfi da to utvrdi je slučaj sa psihijatriju, a za sobom će možebitno povući odgovornost nekih ljudi / institucija / države, jer je presuda malo prokolala na određena mjesta, također i pravna mišljenja o istoj.
lp
…gosn plavi,ako je to sve tako kako tvrdite,a što ići na nagodbu,
tj pristati na eventualnu dobrovoljnu ponudu …
[yawn]
…evo,pitajte našeg Dunlopa na što bi on pristao,jest da je prodao svoje dionice,al još nije kasno… [wink] [smiley]
BAKICAAAAAAAAA bolje da sad uskočiš u dionicu – pa da mirne duše gledaš ishod oko BELJARE, ako će ić nagodba o čemu sam nešto i ranije pisao kao i kolega plavi …. znaš da će ti računček bit dupliciran.. pa iza toga upriličiš vikend provod u DARDI i podrumima BELJA…
[thumbsup]
od agrokora dobrovoljno..i jos da novce..uh..moram reci da je to sf..
..i mislim da imamo pravo znati imena svjedoka..
To uopće nije bitno.
Po zakonu ( kopirao sam ga neki dan ) iz 2002. koji je tada bio na snazi, ne postoji izuzetak od obveze ako je djelovanje bilo zajedničko.
To što je sud vratio Hanfi da to utvrdi je slučaj sa psihijatriju, a za sobom će možebitno povući odgovornost nekih ljudi / institucija / države, jer je presuda malo prokolala na određena mjesta, također i pravna mišljenja o istoj.
lp
imam neki osjećaj da se Agrokor sve više zakopava i da će to prerasti sitne interese naše vlade, sudova i Agrokora. Da ne pričam o imidžu koji je bitan kompaniji koja ima toliko tržište u hrvatskoj i regiji i koja se i dalje mora širiti ili je neće više biti. Nadam se da će onih 75m € koje su uzeli nedavno pametno iskoristiti.