BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, kaže Babić na Indexu da će se u idućim tjednima pozabaviti ovom temom vrlo intenzivno..

Gdje ste to pročitali?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ Plavi, isprike, nije na Indexu, nego na njegovom FB profilu
https://www.facebook.com/profile.php?id=660253087

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Cijena je pala minimalno, a do kraja dana se možda i vrati gdje je bila u petak.

Zna li netko kakvo je trenutno psihičko stanje brace i seke??

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

poruka ukinute presude je jasna. ne dirajte nedodirljive.

Cini mi se da je ova presuda imala veci odjek na forumu nego na ZSE.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Anonimno, 27.08.2012. u 14:33
@HaoRen
Hassenfefer daj se ne mješaj u nešto o čemu očigledno pojam nemaš..nego kako je na DIOKiu koji si kupovao po 30-35 kakos i sam napisao?

P.S
Toliko o jeftinom dokupu BLJEa 🙁

@Dunlop

jel se tebi cini da netko ko ispati 118mil Kuna za kioske slobodne ceka stecaj?
belje moze propast kolko hoce to nema veze s tim.
inace, toda ima kesa i skuplja ga ko lud u zadnje vrijeme sad je samo pitanje za sta.

Gosp. Hao zašto se odmah ljutiš i zašto si nervozan. Pa na best buy sam ti napisao kako da dođeš do 300 kn (malo traje ali se isplati, dobiš i kamate). To se slažem da gosp. Todoriću ne treba dopustiti da jeftino dokupi Belje.

I nije mi jasno zašto se ti miješaš?
Ovo je između gosp. Plavog, ING i mene.
Nisam ja došao na Belje već su oni došli na DIOKI dijeliti savjete.

Ljudi u DIOKI-u nemaju što jesti, a oni se naslađuju kada će firma u stečaj.

Inače na DIOKI-u je super, u međuvremenu mi je prosjek pao na 9-10 kn (zbog ovakvih tutleka), pojavili su se novi kupci (iz Azeberđana, Turske, Hrvatske, mali zeleni, Poljske, s Marsa). Sada ih imamo dovoljno za jedan dobar vic, a gosp Dunlop kaže da Toda skuplja mnogo keša pa se i on možda uključi. A vidim da ćemo riješiti problem smeća u Zagrebu, ah taj DIOKI nepresušno vrelo ideja kako da ga se najbolje iskoristi.

@Dunlop

Kakve veze kiosci slobodne imaju veze s Beljem? Znači Vi će te kupiti dionice Belja jer ono propada. Stvarno ne vidim logiku. Gosp. Toda nema love ni da si kupi novine, sve je pod hipotekom stranih banaka, vrlo slično kao na DIOKI-u. Jedino ne vidim od koga će te se to vi naplatiti?

LP

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Mozda sam ja naivan. Ali meni ova presuda ne izgleda toliko dobra za Agrokor koliko ce cinilo na prvu loptu.

Posjedujem dionice BLJE-R-A i ovo nije nagovor na kupnju/prodaju.

Naivni ste.
Pozdrav

Mozda sam ja naivan. Ali meni ova presuda ne izgleda toliko dobra za Agrokor koliko ce cinilo na prvu loptu.

Posjedujem dionice BLJE-R-A i ovo nije nagovor na kupnju/prodaju.

Naivni ste.
Pozdrav
[/quote]

Hvala za strucno misljenje. Al’ i dalje ostajem dionicar BLJE-R-A.
Pozdrav.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

@Dunlop

Kakve veze kiosci slobodne imaju veze s Beljem? Znači Vi će te kupiti dionice Belja jer ono propada. Stvarno ne vidim logiku. Gosp. Toda nema love ni da si kupi novine, sve je pod hipotekom stranih banaka, vrlo slično kao na DIOKI-u. Jedino ne vidim od koga će te se to vi naplatiti?

pa jesi upravo opet ustvrdio da toda nema ni za novine a covjek pred par mj kupi kioske za 115mil kn i to cistim kesom kako kaze clanak.
i po cemu to zakljucujes da propada belje koje svake godine brutalno povecava prihode?

@Dunlop

pa jesi upravo opet ustvrdio da toda nema ni za novine a covjek pred par mj kupi kioske za 115mil kn i to cistim kesom kako kaze clanak.
i po cemu to zakljucujes da propada belje koje svake godine brutalno povecava prihode?

[/quote]
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

plavi, 27.08.2012. u 15:04
@HaoRen
Hassenfefer daj se ne mješaj u nešto o čemu očigledno pojam nemaš..nego kako je na DIOKiu koji si kupovao po 30-35 kakos i sam napisao?

P.S
Toliko o jeftinom dokupu BLJEa 🙁

@Dunlop

jel se tebi cini da netko ko ispati 118mil Kuna za kioske slobodne ceka stecaj?
belje moze propast kolko hoce to nema veze s tim.
inace, toda ima kesa i skuplja ga ko lud u zadnje vrijeme sad je samo pitanje za sta.

Gosp. Hao zašto se odmah ljutiš i zašto si nervozan. Pa na best buy sam ti napisao kako da dođeš do 300 kn (malo traje ali se isplati, dobiš i kamate). To se slažem da gosp. Todoriću ne treba dopustiti da jeftino dokupi Belje.

I nije mi jasno zašto se ti miješaš?
Ovo je između gosp. Plavog, ING i mene.
Nisam ja došao na Belje već su oni došli na DIOKI dijeliti savjete.

Ljudi u DIOKI-u nemaju što jesti, a oni se naslađuju kada će firma u stečaj.

Inače na DIOKI-u je super, u međuvremenu mi je prosjek pao na 9-10 kn (zbog ovakvih tutleka), pojavili su se novi kupci (iz Azeberđana, Turske, Hrvatske, mali zeleni, Poljske, s Marsa). Sada ih imamo dovoljno za jedan dobar vic, a gosp Dunlop kaže da Toda skuplja mnogo keša pa se i on možda uključi. A vidim da ćemo riješiti problem smeća u Zagrebu, ah taj DIOKI nepresušno vrelo ideja kako da ga se najbolje iskoristi.

@Dunlop

LP

[/quote]

Kolega Hazunfefer, kada je nešto napišem na Diokiju ili bilo kojoj drugoj dionici to ima određeni teret.
Kao što vidite, bio sam u pravu kada sam pisao na Diokiju cijena je bila oko 30 kuna, sada je 19.

Kada vi napišete nešto na Belju, to nema gotovo nikakav utjecaj na bilo koga, pa probajte to razumijeti i ne stavljati u isti koš.

lp i sretno sa Diokijem

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zna li netko kakvo je trenutno psihičko stanje brace i seke??

lp

…gos plavi,hvala na pitanju,odlično se zabavljam…

…a vidim vi ne samo da lovite zečeve,već oni love i vas…
[lol] [lol]

New Report

Close