[undecid]malo su me razočarali prognozeri o padu na 6x, ja spremio pare za dokup, a ovo ode u drugom smjeru [cry]
šta sad da radim
Slabo paničari, samo 200k ste iskrcali do sada. Keša ko blata a dionice na kapaljku… Tko nije bio škrt mogao je malo dokupiti. Još ćemo mi danas na 80+.
HANFA uvjerena da još uvijek može natjerati Todorića da za 800 milijuna kuna preuzme dionice Belja
Sada Ivica ima 30 dana da preduhitri Hanfu i da kompromisnu ponudu a ako si je dobar sa našim ministrima niti ga to ne bi trebalo puno stajati ukoliko država zadrži svoj udio u Belju.
HANFA uvjerena da još uvijek može natjerati Todorića da za 800 milijuna kuna preuzme dionice Belja
Sada Ivica ima 30 dana da preduhitri Hanfu i da kompromisnu ponudu.
…ovako nešto mogu pisati samo pravno neobrazovani novinari i poneki forumaši naravno… [rolleyes]
PoslovniPuls je moderni poslovni news portal – s naglaskom na sadržaj prilagođen novoj generaciji internet korisnika.
…i za one koji mogu progutati svašta… [tongue] a novinari istoga čitaju misli drugima… [wink]
[undecid]malo su me razočarali prognozeri o padu na 6x, ja spremio pare za dokup, a ovo ode u drugom smjeru [cry]
šta sad da radim
tuži ih hanfi da objavljuju na forumu netočne činjenice te time navode ljude na kupnju ili prodaju!
šta sad da radim
pričekaj dan-dva da se makne brdo lažnih naloga na kupnji koji su danas fiktivno branili dionicu od pada pa će biti osjetno jeftinijeg belja kad ljudi shvate da je je ova cijena vrh za belje i da može samo dolje [bye]
…pa nitko nije rekao da je gotovo,ali što se tiče samog predmeta Agrokor vodi…
Pošto je Đakovoština u stečaju i tema je mrtva, da li netko zna da li se rješio problem nestanka stotinjak i kusur šleperčina žita iz njihovih silosa ili je to već rješen problem, ako treba i pravno [smiley]?
I hoćemo li liznuti 80,00 kn [bye]
Evo, kaže Babić na Indexu da će se u idućim tjednima pozabaviti ovom temom vrlo intenzivno..