BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[undecid]malo su me razočarali prognozeri o padu na 6x, ja spremio pare za dokup, a ovo ode u drugom smjeru [cry]
šta sad da radim

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Slabo paničari, samo 200k ste iskrcali do sada. Keša ko blata a dionice na kapaljku… Tko nije bio škrt mogao je malo dokupiti. Još ćemo mi danas na 80+.

HANFA uvjerena da još uvijek može natjerati Todorića da za 800 milijuna kuna preuzme dionice Belja

Sada Ivica ima 30 dana da preduhitri Hanfu i da kompromisnu ponudu a ako si je dobar sa našim ministrima niti ga to ne bi trebalo puno stajati ukoliko država zadrži svoj udio u Belju.

HANFA uvjerena da još uvijek može natjerati Todorića da za 800 milijuna kuna preuzme dionice Belja

Sada Ivica ima 30 dana da preduhitri Hanfu i da kompromisnu ponudu.

…ovako nešto mogu pisati samo pravno neobrazovani novinari i poneki forumaši naravno… [rolleyes]

PoslovniPuls je moderni poslovni news portal – s naglaskom na sadržaj prilagođen novoj generaciji internet korisnika.

…i za one koji mogu progutati svašta… [tongue] a novinari istoga čitaju misli drugima… [wink]

[undecid]malo su me razočarali prognozeri o padu na 6x, ja spremio pare za dokup, a ovo ode u drugom smjeru [cry]
šta sad da radim

tuži ih hanfi da objavljuju na forumu netočne činjenice te time navode ljude na kupnju ili prodaju!

idući tjedan će bit bolje...

I drugi tako misle:

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hanfa-prica-s-beljem-nije-gotova/

šta sad da radim

pričekaj dan-dva da se makne brdo lažnih naloga na kupnji koji su danas fiktivno branili dionicu od pada pa će biti osjetno jeftinijeg belja kad ljudi shvate da je je ova cijena vrh za belje i da može samo dolje [bye]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

I drugi tako misle:

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hanfa-prica-s-beljem-nije-gotova/

…pa nitko nije rekao da je gotovo,ali što se tiče samog predmeta Agrokor vodi…

Pošto je Đakovoština u stečaju i tema je mrtva, da li netko zna da li se rješio problem nestanka stotinjak i kusur šleperčina žita iz njihovih silosa ili je to već rješen problem, ako treba i pravno [smiley]?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

I hoćemo li liznuti 80,00 kn [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo, kaže Babić na Indexu da će se u idućim tjednima pozabaviti ovom temom vrlo intenzivno..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Mozda sam ja naivan. Ali meni ova presuda ne izgleda toliko dobra za Agrokor koliko ce cinilo na prvu loptu.

Posjedujem dionice BLJE-R-A i ovo nije nagovor na kupnju/prodaju.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close