…gosn plavi kasnite…pa to smo vidjeli već pred sat vremena… [proud]
…radije vi nam recite kaj veli ovaj vaš gosn odvjetnik…jel danas pada odluka… [thumbsup]
Znači, sukladno priopćenju Hanfe, u roku od 30 dana ide novo riješenje sa " ispravkom " fomalnih pogrešaka koje je sud utvrdio.
lp
Znači, sukladno priopćenju Hanfe, u roku od 30 dana ide novo riješenje sa " ispravkom " fomalnih pogrešaka koje je sud utvrdio.
lp
a to novo rješenje može biti i potpuno suprotno prethodnome, ovisno o tome što će HANFA utvrditi nakon saslušanja svjedoka….
lp
…joj gosn plavi,pa vidite da je trgovanje dionicom zaustavljeno i da se govori o hitnom neposrednom rješavanju po službenoj dužnosti…
…čl.48 i 49 zakona o upravi…to vas ja pitam???? ajmo guknite malo… [proud]
Ako danas točno u podne kupim dionice po xx,xx kn,dali imam pravo da mi Toda plati po 305 ako
Hanfa potvrdi da je obvezujuća ponuda važeća.
Da li to znaći da i onih pedesetak dionica koje su mi blokirane mogu prodati po 305,ako nisam
tužio Todu.
Da li je ovo potencijalna opasnost da se puno poveća broj tužitelja malih dioničara i da li je Toda
izvojevao pirovu pobjedu tj.samo odgodi neodgodivo?
Bakice pomagaj,jer Danlop i Plavi i njihov odvjetnik bi mi sigurno obečali 305.Više bi volio da
mi ti obečaš 300,jer si ti jako objektivna i stručna?
lp
…joj gosn plavi,pa vidite da je trgovanje dionicom zaustavljeno i da se govori o hitnom neposrednom rješavanju po službenoj dužnosti…
…čl.48 i 49 zakona o upravi…to vas ja pitam???? ajmo guknite malo… [proud]
[/quote]
Ma odlepršaj, novo rješenje sa starim sadržajem ide do 24.09.
1. Obustavlja se trgovanje dionicama društva BELJE d.d. Darda, Darda, Svetog Ivana Krstitelja 1a, oznaka:
BLJE‐R‐A, ISIN: HRBLJERA0002.
2. Mjera iz točke 1. ovog Rješenja traje do 12:00 sati trgovinskog dana 27. kolovoza 2012. godine.
…gosn lopina,ja vam ne obećavam,nikome ništa…podne je blizu pa budemo pametniji…
…samo jelte,hitnoća,po službenoj dužnosti,javni interes…itd kod mene izazivaju određene asocijacije… [wink]
pozivam HANFU da prije odblokade provjeri i sankcionira zadavatelja 3 manipulatorska naloga na kupnji na 0,03-0,10 kn koji ukupno sadrže "kupnju" 95.000 dionica Belja, obzirom da ti nalozi kod ulagača koji nemaju uvid u punu dubinu tržišta stvaraju privid snažne kupnje i potpore koji je očito nerealan i isključivo manipulativan, bez namjere da doista i kupi dotičnu dionicu!!!
Ako danas točno u podne kupim dionice po xx,xx kn,dali imam pravo da mi Toda plati po 305 ako
Hanfa potvrdi da je obvezujuća ponuda važeća.
Da li to znaći da i onih pedesetak dionica koje su mi blokirane mogu prodati po 305,ako nisam
tužio Todu.
Da li je ovo potencijalna opasnost da se puno poveća broj tužitelja malih dioničara i da li je Toda
izvojevao pirovu pobjedu tj.samo odgodi neodgodivo?
Bakice pomagaj,jer Danlop i Plavi i njihov odvjetnik bi mi sigurno obečali 305.Više bi volio da
mi ti obečaš 300,jer si ti jako objektivna i stručna?
Evo i gosn. Lopina je tu. Idem ja ča.