BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=42075
pušiona!
nakon deblokade mogla bi cijena na 60 kn

A moglo bi se i odbiti na 90. Moglo bi biti svasta.
Ti se postavi na 60 pa ti se mozda i posreci.
Samo nemoj ovdje tako bezveze drukati. Ok?

I sad je jedino pitanje da li će se opet izdavati rješenje jer ako je poanta u zapisnicima onda ovo poništavanje oupće ne znači da Agrokor nije u obvezi. Treba čekati pojašnjenje. Treba još naglasiti da se Agrokor pozivao na stari zakon kao da ima više od 75% udjela. U svakom slučaju smijurija od pravosuđa.

BTW kako je onda Todorić mogao dokapitalizirati Belje po 100 kn ako mu za to treba većinska odluka ostatka dioničara. Sve stoji u zakonu ali tko šiša zakon.

…no sad bar nemate dileme i trileme,dal da tužite ili ne…zamislite samo da to niste znali do zadnjeg časa,a i uštedit ćete živce i novce… [tongue]

…sad će nam gosn plavi javiti kaj će biti s onim tužbama kaj su već podnesene… [yawn]

…no sad bar nemate dileme i trileme,dal da tužite ili ne…zamislite samo da to niste znali do zadnjeg časa,a i uštedit ćete živce i novce… [tongue]

…sad će nam gosn plavi javiti kaj će biti s onim tužbama kaj su već podnesene… [yawn]

bit će tu gadnih troškova za one koji su tužili
a oni koji su po forumu nagovarali druge da tuže mogli bi se naći u vrlo gadnoj poziciji [shocked]

sudeći po transakciji od 1720kom u 12:25:44 i blokadi trgovanja u 12:29:54 može se zaključiti da netko raspolaže sa insajderskom informacijama o poništenju hanfinog riješenja…

12:29:54 objavljeno na ZSE. Kad je točno obustavljena trgovina? Meni piše 12:49:59. Je li moguće da je 10 min trgovano nakon objave?

ha ljudi imaju mobitele, tko će koga spriječiti da javi poznaniku dok se rješenje lektorira, pa printa, pa nestalo tonera, pa fax šteka…… ajde pa toga ima svagdje i to je normalno [yawn]

to je cisti inside info i zakonski kaznjiv. lako je pronaci osobu koja je to napravila samo ju jos treba povezati sa nekim ko mu je to rekao. prijavljivala je hanfa takve slucajeve i ranije (doduse izgubila na sudu jedan takav slucaj bas nedavno) al meni osobno je to sad puno manji problem…mene vise sikira ta nova uprava hanfe koja pitaj boga sta ce po novom napraviti. na lrh se nesto totalno izmotava. jedva cekam da vidim obrazlozenje presude.

bit će tu gadnih troškova za one koji su tužili
a oni koji su po forumu nagovarali druge da tuže mogli bi se naći u vrlo gadnoj poziciji [shocked]
[/quote]

A tebi to jako teško pada. Obožavam hrvatski jal. Troškova nema ako povučeš tužbu.

I da prostite svi, više mi se s.re od poremećenih osoba poput bake i sličnih.

BTW Vaš link

Uskoro će i cijela presuda na netu nadam se.

Sto se tice presude odmah sam rekao da nista od toga, uostalom na to je ukazivala cijena dionice kao i reklamiranje Agrokora uokolo u zadnje vrijeme. Onaj koji pise zakone ne pise protiv sebe, sada je napokon teret maknut. Kako dionica nije prevec rasla nece ni padati zbog presude. Trgovanje se nastavlja u ponedjeljak.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.zse.hr/default.aspx?id=42075
pušiona!
nakon deblokade mogla bi cijena na 60 kn

A moglo bi se i odbiti na 90. Moglo bi biti svasta.
Ti se postavi na 60 pa ti se mozda i posreci.
Samo nemoj ovdje tako bezveze drukati. Ok?
[/quote]

Da su ljudi očekivali pozitivan ishod presude teško da bi se dionicama trgovalo po 80-ak kuna. Ako padne na 60kn, jako brzo će se vratiti na 80 gdje će se i stabilizirati. Znači u ponedjeljak moguće i nešto zaraditi.

onda je ba–ki–ca tu prva na meti [bye]

a usput. nije mi jasno o kakvim troskovima za sudjenje pricas kad nije bilo niti jednog rocista?????

@Dunlop

BAKICAAA, 24.08.2012. u 13:30
mene vise sikira ta nova uprava hanfe koja pitaj boga sta ce po novom napraviti.

…eto vidim ja da se gos Dunlop sad probudio…dušice draga,već je napravila…sad uzmi svoju tužbicu i napravi jedan aviončić i pošalji u ekrančić… [wink]

…bolje da si slušao seku i bracu [tongue]

Jebiga ja mislio omastit brke kad ono opet u nista. Ne bitno.Savage ovo sto govoris je istina ali drzim da u tuzbi treba ostat do kraja ako zelis ici na vise sudove unatoc troskovima. Ja tuzbu ne povlacim.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close