po ovome kakvo je istresanje islo u zadnju izgleda da presuda nije bas pozitivna.Igleda da je Hanfa jos jednom pogrijesila
Meni se čini da danas više neće biti trgovine…:)
okačite mačku o rep insajdersko trgovanje. to za hanfu "ne postoji". ako ovo istresanje pola minute prije blokade nije bilo insajdersko onda smo svi mi budale. za ovo se u americi oblači prugasto odijelo!!!
"Temeljem Rješenja Hanfa-e od 24.08.2012. obustavlja se trgovina dionicama društva Belje d.d. oznake BLJE-R-A. O detaljima ćete biti obaviješteni naknadno."
Ja sam već kontaktirao svog brokera i ide direktan upit HANFI, tako da očekujem poništenje transakcije ukoliko se potvrdi ono što je vrlo izgledno, jer je jasno da ovo smrdi odavde to Tokya…… [angry]
Ja sam već kontaktirao svog brokera i ide direktan upit HANFI, tako da očekujem poništenje transakcije ukoliko se potvrdi ono što je vrlo izgledno, jer je jasno da ovo smrdi odavde to Tokya…… [angry]
smiješno koju frku dižeš ni zbog čega…prodana je relativno mala količina, a pad cijene je svega -2,3%
Nadajmo se da je izletio samo zbog objave o blokiranju trgovine. Ljudi imaju traume od tih blokada trgovine. U svakom slucaju, uskoro cemo saznati. Napokon…
A taj iskrcaj tik prije objave obustave ne treba ni komentirati. Sve bi bilo ok da ga se sankcionira…ali to vec spada u sferu znanstvene fantastike ovdje u Hrvatskoj [angry]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=42075
pušiona!
nakon deblokade mogla bi cijena na 60 kn