BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

necete dobit ni punudu,necete dobit ni na sudu nista…zato gospodo,ko zna ciji igraci,prestaine tu pisat neke gluposti i pustite nas ostale da cekamo neka bolja vremena i rast dionice belja.

necete dobit ni punudu,necete dobit ni na sudu nista…zato gospodo,ko zna ciji igraci,prestaine tu pisat neke gluposti i pustite nas ostale da cekamo neka bolja vremena i rast dionice belja.

kada sve znaš , da neće biti ponude , da se neće dobit na sudu , pa reci nam još samo kada će doći
neka bolja vremena i na koliko će narasti dionica belja
please [cry]

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

…gospodin plavi vi ste sami objavili ime i prezime odvjetnika koji je ujedino i značajniji vlasnik dionica Belja i javno ga reklamirali i pače slali privatnim porukama korisnicima foruma njegov broj…

…ja za razliku od vas ne pišem i ne molim ostale korisnike da pišu nešto kontra mojih postova…

…svi koji čitaju moje postove znaju kakav je moj stav vezan za tužbu kontra Agrokora…

…možda bi prije bilo upitno kakve koristi ste vi imali od toga svega skupa,i da li ste nakon što ste javno navlačili ljude da tuže Agrokor prodali u međuvremenu svoje dionice…

Bakice bilo bi pošteno da se ispričaš kada smo te sa argumentima raskrinkali. [thumbsup]

jeste vas dvoje brat i sestra?
kolko sam primjetio zvijezde ste na svim topicima [tongue]
[/quote]
Neki ljudi vole biti dvorske lude………
[/quote]
Ovako neuki komentiraju znalce !!!
No sto drugo i ocekivati od takvih?
Pozdrav

[/quote]
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
Idi malo na Vupik. [thumbsup]

Vidim da vas vječni medvjed bisakovi i ona baba s valjkom idalje maltretiraju…

Imate kraj imena korisnika opciju "ignoriraj korisnika" kliknite na to kraj njihovog nicka i da vidite kako će njihovi postovi odjendom postati prekrasno prazni…

Nadam se da će developer (koji vidim prati ovu temu) uskoro implementirati i da se uopće ne vidi niti "header" posta ignoriranog korisnika, a ne samo "body" kao sada.

...

[/quote]
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
Dobro je kad se neki uspiju prepoznati i to je napredak, kolega hodate od teme do teme i pišete bedastoće bez iti ijednoga argumenta, dajte malo se uozbiljite pa nije ovo dječiji vrtić.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Blokirano trgovanje.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Blokirano trgovanje.

Hm…vjerojatno je došla presuda…a sudeći po naglom iskrcavanju, izgleda da je u korist Agrokora

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Blokirano trgovanje.

s obzirom da su zatvorili dolje prije očekujem da je Agrokor konačno izlobirao presudu u svoju korist.
Dakle, idemo na bid.

Zašto je netko 25 sekundi prije blokade uspio istresti cca 1700 komada po bidu? [angry]

Bljokada, a nikakve objave nema, i to par sekundi nakon transakcije od par tisuća dionica. Alooo HANFA, di je procurilo i što ?

New Report

Close