Ajmo fakat u miru!!!! Miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Mnogi jos ne shvacaju sto se ovdje dešava i to je u redu.
i ja bi volio znati zasto je to sve pobrisano. smece od foruma
zato što ta baljezganja već svima idu na živce!
i onda neka netko kaže da belje nije jedna od rijetkih dionica koja će uzletiti ulaskom u eu
Na dnevniku je bilo da će većina sirovine biti od svinjskog gnojiva, što će " uvelike pojeftiniti proizvodnju u svinjogojstvu ". Čitaj, jeftinija proizvodnja za Belje.
[thumbsup]
lp
Dragi svi,
pošto su pojedinci očito zaglibili u "teorije zavjere" – kratki odgovor.
Postovi su obrisani jer je razina rasprave ispod svakog kriterija. Jasno je (i vama i nama) da u ovakvoj situaciji na tržištu frustracije izbijaju a naš forum služi kao filter. I to je Ok.
Ali ajmo pokušati zadržati raspravu dalje od osobnih prepucavanja. Uvjeravam vas da moderatori NEMAJU skrivene motive na ovom forumu… Oni samo rade svoj posao. Kada se nakupi nekoliko komentara dva ili tri forumaša koji se prepiru, pogledamo IP, radi li se o multinickovima, ako se rasprava udalji od dionice i postane osobna – brišemo ih unatrag.
Jednostavno. Nema zavjere 🙂
Ugodan Vam dan i želim Vam svu sreću u daljnjem trgovanju.
Jozić, project developer poslovni.hr
Dragi svi,
Postovi su obrisani jer je razina rasprave ispod svakog kriterija. Jasno je (i vama i nama) da u ovakvoj situaciji na tržištu frustracije izbijaju a naš forum služi kao filter. I to je Ok.
Ali ajmo pokušati zadržati raspravu dalje od osobnih prepucavanja. Uvjeravam vas da moderatori NEMAJU skrivene motive na ovom forumu… Oni samo rade svoj posao. Kada se nakupi nekoliko komentara dva ili tri forumaša koji se prepiru, pogledamo IP, radi li se o multinickovima, ako se rasprava udalji od dionice i postane osobna – brišemo ih unatrag.
Jednostavno. Nema zavjere 🙂
Ugodan Vam dan i želim Vam svu sreću u daljnjem trgovanju.
Jozić, project developer poslovni.hr
Podržavam napisano, ali isto tako očekujem da se korisniku pod nickom BAKICAAA onemogući daljnje provociranje ostalih korisnika na ovoj temi ( iako ona provicira na više tema ) , baš iz razloga što je bilo vidljivo da je dotična pisala da će tužiti Agrokor i bila dioničar Belja, a sada vjerojatno čeka priliku da kupi nazad dionice pa beskičmenjački druka protiv. Jako devijantno ponašanje.
Što je previše je previše, nazivati uglednog odvjetnika PMS odvjetnikom i sl. devijantne rečenice nije dostojno foruma kakav je poslovni.hr.
Srdačan pozdrav.
…gospodin plavi vi ste sami objavili ime i prezime odvjetnika koji je ujedino i značajniji vlasnik dionica Belja i javno ga reklamirali i pače slali privatnim porukama korisnicima foruma njegov broj…
…ja za razliku od vas ne pišem i ne molim ostale korisnike da pišu nešto kontra mojih postova…
…svi koji čitaju moje postove znaju kakav je moj stav vezan za tužbu kontra Agrokora…
…možda bi prije bilo upitno kakve koristi ste vi imali od toga svega skupa,i da li ste nakon što ste javno navlačili ljude da tuže Agrokor prodali u međuvremenu svoje dionice…
Dragi svi,
Postovi su obrisani jer je razina rasprave ispod svakog kriterija. Jasno je (i vama i nama) da u
djelomicno se slazem a u principu vise ne nego da. prvo brisanje postova je vrlo selektivno. ako se brise odgovor onda se valjda mora brisati i uzrok tog odgovora. i obratno. juce se ostavi moj odgovor a obrise uzrok pa i to malo izgleda cudno.
drugo, ja sam izvadio samo necije citate koji bi cak mogli pasti pod clanak 466 zakona o trgovackim drustvima koji ima i svoj dodatk u pravilniku pod naslovom Fiktivni postupci ili svaki drugi oblik obmane ili prijevare:
" Zadaju li naloge ili izvršavaju transakcije osobe koje prije ili nakon što one ili osobe koje su s njima
povezane izrade ili distribuiraju istraživanja ili preporuke za ulaganje koje su netočne, pristrane ili
očigledno pod utjecajem materijalnih interesa."
ja sam samo izvadio citate iz 2011. meni je bas izgledalo zgodno da se vidi ko kako pise prije i sad i da se vidi druk prije i poslje prodaje dionica.
e sad gdje tu moderatori vide osobna prepucavanja to bi volio znati?
…gospodin plavi vi ste sami objavili ime i prezime odvjetnika koji je ujedino i značajniji vlasnik dionica Belja i javno ga reklamirali i pače slali privatnim porukama korisnicima foruma njegov broj…
i sta je lose u tome? pa to je i jedina dobra strana foruma. preko cega bi se inace interesno povezali. na svakome je da odluci dali zeli ili ne zeli. niko nije govorio nikome da je to siguran dobitak. a ti si prije prodaje govorila kako sigurno pises tuzbicu ako ne bude javne ponude i da u hanfi nisu nepismeni (sta ce reci da je rjesenje strucno pisano) a nakon prodaje skroz druga prica. eto da nisu moderatori to tako ljepo izbrisali sve bi se vidjelo a i ovako svako moze odvrtiti unazad u vrijeme donosenja rjesenja hanfe.
@gos Dunlop
…prvo,kad nekoga citirate trebali bi staviti link…stavljati nečije riječi pod navodnike se može zloporabiti kao i vađenje rečenica iz konteksta…
…drugo,valjda nitko pa ni vi niste u dilemi kakav je moj stav vezan za sudovanje u ovakvim predmetima…
…kad primjenjujete nekakav pravni propis na neku konkretnu životnu situaciju o tome bi ste nešto trebali i znati…
…a sad bih završila jer spamamo temu… [rolleyes]
@gos Dunlop
…prvo,kad nekoga citirate trebali bi staviti link…stavljati nečije riječi pod navodnike se može zloporabiti kao i vađenje rečenica iz konteksta…
pa nismo na sudu da se drzim svih gramatickih, pravoposnih i semantickih pravila. ja sam samo naznacio (a ne citirao po pravilima struke) ono sta se moze lako naci godinu unazad pazeci bas da ne vadim iz konteksta (takav demagog nisam) i stavljao samo postove po redu kako su isli da se vidi "before and after sell" pisanje.