BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislio sam da ti bar pravopis ide. gdje sam to tocno rekao da nije bitno kakve su presude i rjesenja? ajd mi to molim te nadji pa mozemo dalje na one tvoje rupe koje si nasao u hanfinom rjesenju za belje a nikako da ih cujemo.

Ide mi i pravopis i pravo,a sto Vama ide???
Pozdrav

@Dunlop

BAKICAAA, 22.08.2012. u 16:02
jeste vas dvoje brat i sestra?

…misliš Ivica i Marica … [lol] [lol]

…gospodin Dunlop više voli one savjetnike ala gosn plavi i PMS odvjetnik koji mu govore ono što je njegovim ušima najljepša burzovna muzika…

…realnija razmišljanja disonantno djeluju na psihičko raspoloženje,ali to nije razlog da se nekog vrijeđa,tim prije jer bi ste ga ako ništa zbog činjenice da netko ima i određenu pravnu naobrazbu trebali uvažavati… [tongue]

g da se nekog vrijeđa,tim prije jer bi ste ga ako ništa zbog činjenice da netko ima i određenu pravnu naobrazbu trebali uvažavati… [tongue]

vrijedja?? sta li ce sad misliti bisakovi. pa ja bih bio presretan da sam u njegovom srodstvu.

i nisam mislio ivica i marica nego braco i seka…

i bako nemoras vrijedjati sve odvjetnike u hanfi koji su na ovom slucaju radili godinama i koji su donesli ovakvo rjesenje. i oni su formalni pravnici i ja prvo vjerujem njima. a naravno da svako moze pogrijesiti i zato i je nelagoda pred presudu. a i zbog jos najmanje jedne stvari al to bi vec bila mozda i paranoja.

…ma jasno mi je jednim pravnicima vjeruješ,drugima ne vjeruješ…zavisi koji je tvoj interes…

…i što tvojim ušima ljepše zvuči… [wink] pozdrav od Seke… [lol] [lol]

sta nije logicnije vjerovati onome kome je to uza specijalnost, duznost i posao nego anonimnim forumasima braci i seki? [kiss]

…ma jasno mi je jednim pravnicima vjeruješ,drugima ne vjeruješ…zavisi koji je tvoj interes…

…i što tvojim ušima ljepše zvuči… [wink] pozdrav od Seke… [lol] [lol]

Sekica [kiss]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Anonimno, 22.08.2012. u 17:12
Točnije, održavat će se radni ručkovi s partnerima poput Ivice Todorića…

"To su partneri bez kojih se u ovoj zemlji ne može razgovarati o gospodarstvu", kazao je gosn Čačić

http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-bez-todorica-tedeschija-i-vlahovica-se-ne-moze-213431.aspx

sad dal će na poslovnom ručku biti govora o zecu ili samo o ražnju vidjet ćemo… [proud]
[/quote]

***pozivaš se na poznavanje prava i soliš pamet svima, a u ovom postu se tvoje "poznavanje prava" svelo na insinuacije kak bi se Čačić mogao dogovoriti ispod stola sa Todorićem [shocked] daj se skuliraj, vrijeđaš tu dvojicu, a i sebe i nas… uostalom da se i dogovore onda ćeš vidjeti što će se dogoditi za malo više od 9 mjeseci kad ovdje prestaje važiti to tvoje kamenjarsko "pravo" i počinju nadležnosti civiliziranog Europskog prava i Europskih institucija

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

@DemiZon***

…vama očito škode ove ljetne vrućine,pa mi stavljate u usta ono što ja nisam rekla…

…cijela stvar se vrti oko toga da li će Upravni sud,ali isto tako i Ustavni sud donijeti presude u korist Agrokora ili ne…

…kolega bisakovi i ja zgražamo se nad činjenicom da izvjesni dioničari i korisnici ovog foruma ne poznavajući pravnu proceduru serviraju određene informacije tipa "ražanj spreman,a zec još u šumi…"

@DemiZon***

…vama očito škode ove ljetne vrućine,pa mi stavljate u usta ono što ja nisam rekla…

ja bi prije rekao da su braci i seki naskodile vrucine. jedini ko stavlja rijeci u usta ste vas dvoje.
eto, tako bisakovi meni stavlja u usta da sam negdje rekao da sudske presude i rjesenja nisu vazni (eto ponovio to braco 2 puta i osto ziv). isto tako je nasao "ozbiljne" zamjerke na rjesenje hanfe a nigdje nije to obrazlozio ni s jednim slovom.
seka pak spominje razanj i zeca koje nitko nije spominjao niti jednim slovom cak ni izmedju redova. ako je predati tuzbeni zahtjev prije isteka opceg zastarnog roka tebi razanj onda da. meni je to cista logika.
al od brace i seke do sad nismo vidjeli bas puno logike. a da sudska odluka moze biti svakakva to svatko zna.

@DemiZon***

ja bi prije rekao da su braci i seki naskodile vrucine. jedini ko stavlja rijeci u usta ste vas dvoje.
eto, tako bisakovi meni stavlja u usta da sam negdje rekao da sudske presude i rjesenja nisu vazni (eto ponovio to braco 2 puta i osto ziv). isto tako je nasao "ozbiljne" zamjerke na rjesenje hanfe a nigdje nije to obrazlozio ni s jednim slovom.
seka pak spominje razanj i zeca koje nitko nije spominjao niti jednim slovom cak ni izmedju redova. ako je predati tuzbeni zahtjev prije isteka opceg zastarnog roka tebi razanj onda da. meni je to cista logika.
al od brace i seke do sad nismo vidjeli bas puno logike. a da sudska odluka moze biti svakakva to svatko zna.

[/quote]
Bakica ima kompleks ako se pogodi sa tužbom, a ona to nije učinila, pa svim silama pokušaje to omalovažiti.
P.S.
Bakice energiju samo zato jer imaš strah da drugi forumaši mogli pogodtiti sa Beljem, gdje je ona hrabra Bakica kada je prošle godine pisala da će tužiti dok nije prodala po 119. [thumbsup]

…svatko normalan bi sačekao i vidio što će odlučiti Upravni i Ustavni sud,pa bi se tek onda eventualno upustio u sudski spor…

…samo gosn Dunlop i slični trče pred rudo…jer eto gosn plavi ima PMS odvjetnika…koji voli Belje… [proud]

…eto ovi golupčići na LRH su čak imali i presude sa trgovačkih sudova pa sada mogu sa njima radit aviončiće… [wink]

Stvarno ste dosadni….ajmo pričekati tu presudu u miru, pa cemo dalje vidjeti što i kako..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close