BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je legalno to što još javnosti nije predoćena presuda ?????

je legalno je, a službeno presuda nije ni donešena

Ljudi moji pa kako ste vi ulazili u tužbu (jer će to 90% biti jedini način za dobiti novce ovdje), a nemožete se strpiti par tjedana da pričekate presudu..što će tek biti kada se krene s raspravama..

...

što će tek biti kada se krene s raspravama..

kakvo je sad neizvjesno stanje treba doci do rasprava [smiley]

mislim da ce to biti puno jednostavniji dio jer ce biti kod puno sudaca koji ce imati i rjesenje hanfe i presudu upravnog i tuzbe ce biti kod puno sudaca a sad je tu neko sudsko vijece na koje se (ne zelim nikog optuzivat) moze i lakse utjecati i ne svidja mi se to bas.trgovackog suda se puno manje bojim

BAKICAAA, 22.08.2012. u 12:34
je legalno je, a službeno presuda nije ni donešena

…je,je…al zato su neki već počeli okretati ražanj… [proud]

…joj,šteta kaj će to sve skupa onda prestati,a taman smo počeli razlikovati Upravni sud,pa Trgovački pa ops Ustavni ( pa što i on tu nešto mora riješiti… [shocked])

…uskoro će gosn Dunlop postati ako ne pravni ekspert a ono makar stručnjak za ražanj… [smiley]

jelene, o cem ti pricas? neko bunilo? sam sa sobom?

i onda neka netko kaže da belje nije jedna od rijetkih dionica koja će uzletiti ulaskom u eu

http://www.poslovni.hr/vijesti/galerija-ovako-to-izgleda-kada-agrokor-u-postrojenje-ulozi-55-mil-kn-213526.aspx

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

BAKICAAA, 22.08.2012. u 15:15
Točnije, održavat će se radni ručkovi s partnerima poput Ivice Todorića…

"To su partneri bez kojih se u ovoj zemlji ne može razgovarati o gospodarstvu", kazao je gosn Čačić

http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-bez-todorica-tedeschija-i-vlahovica-se-ne-moze-213431.aspx

…s ovim se svakako i gosn Dunlop slaže… [tongue] sad dal će na poslovnom ručku biti govora o zecu ili samo o ražnju vidjet ćemo… [proud]

i onda neka netko kaže da belje nije jedna od rijetkih dionica koja će uzletiti ulaskom u eu

http://www.poslovni.hr/vijesti/galerija-ovako-to-izgleda-kada-agrokor-u-postrojenje-ulozi-55-mil-kn-213526.aspx

Vidi ti zloceste dionice!!! Ne cita novine vec samo ide dolje!!!
Pozdrav

jeste vas dvoje brat i sestra?
kolko sam primjetio zvijezde ste na svim topicima [tongue]

[/quote]
Vi ste zvijezda koja tvrdi da je nebitno kakve su presude i rjesenja vezano za preuzimanje Belja.
Bitno je da se moze tuziti po Zakonu!!!!!
Braaavo

[/quote]
Neki ljudi vole biti dvorske lude………

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

mislio sam da ti bar pravopis ide. gdje sam to tocno rekao da nije bitno kakve su presude i rjesenja? ajd mi to molim te nadji pa mozemo dalje na one tvoje rupe koje si nasao u hanfinom rjesenju za belje a nikako da ih cujemo.

Kako nisi čuo, pa sve su ponovili i to 100 puta:

Tralala tralala, i trla baba lan da joj prođe dan.

New Report

Close