…gosn ***DemiZon
…radije vi meni recite kaj gosn plavi veli…kad je taj apsolutni zastarni rok a ja se mogu okladiti s vama ( mada klađenje mrzim iz dna duše ) da odluku Upravnog suda bute vidjeli prije 12 rujna… [proud]
@baba s valjkom
Haoren ispravak, nije ona baba s valjkom, ona je baba valjak. [lol]
…dragi Dunlop…samo naivčine idu grlom u jagode… [lol] [lol] a vi ste jedan od njih… [rolleyes]
meni se vise cini naivan onaj ko misli da ce upravni postovat opci zastarni rok a ne postuje rok "nadredjenog" mu suda [tongue]
…a jel…a kad je onda apsolutna zastara… [rolleyes]a i gdje je sad gosn plavi i njegov PMS odvjetnik…da vas izvjeste o pravima… [tongue]
***apsolutnu zastaru će odrediti sud u Strasbourgu, ne živimo više u socijalističkoj republici hrvatskoj, sad postoji vrhovniji sud od vrhovnog i počeli su vrijediti neki pravni akti civiliziranijih država od naših zakonika prepisanih i prevedenih iz juge… kaj misliš zašto se čeka presuda i 20 dana nakon roka, zato jer još nije ni napisana, jer to treba ZNATI napisati
…e,golupčići moji … [yawn]a kaj je gosn plavom maca popapala tipkovnicu ili miša… [proud]
mislim da je plavi pametniji od nas. koristi ignore opciju [tongue]
Da li to mene koleginica *B*A*K*I*C*A nešto spominje????
Koleginice, pružiti pomoć nekome tko je zatreba je vrlina, ali pružiti pomoć devijantnoj osobi koja da bi zadovoljila svoje sebične devijantne potrebe provocira gdje god i kada stigne je budalasto.
A ja nisam budalica.
Možete se obratiti službeno pa zatražiti pravni savjet, naravno za vas vrijedi poseban cijenik usluga u tom slučaju.
Ali usluga je vrhunska, to i sami znate, teorija i praksa potvrđena kroz zadnjih 17 godina.
[thumbsup]
lp
[/quote]
mislim da je plavi pametniji od nas. koristi ignore opciju [tongue]
[/quote]
[thumbsup] kakvo prizemljivanje! [lol]
zanimljivo je i u top 10. slavonac sa jos preko 1000 i jos zanimljivije stari todin frend skojo kupuje i ponovno je u top 10 belja.
Zanimljivo je da Slavonac dokupljuje, a po zadnjem izvješću koji su poslali, casha na računa uopće nemaju.
To znaći da prodaju nešto od postojećeg portfelja da bi dokupili Belje.
Škojo se ili otkrio iza skrbničkog ( moguće zbog podizanja tužbe ) ili je transakcija napravljena van burze pa se pojavio kao novi u top 10.
21.08.2012 > T: 16.08.12 Pros. cijena: 84,75
RB Dioničar Broj %
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92%
2. AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 581.058 7,07% + 358
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 42.902 0,52% + 1500
4. PBZ D.D. 27.434 0,33%
5. PERERA TATJANA 23.973 0,29%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 23.835 0,29%
7. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./MARKOVIĆ NENA… 20.968 0,26%
8. ŠKOJO FRANJO 18.030 0,22%
9. PBZ Croatia osiguranje OMF 17.662 0,21%
10. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 15.689 0,19%