BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako majstori nedopuštaju rast to je strašno kakav kriminal na ovoj dionici se provodi

Kolega, dobro je da ne dopustaju rast.Sto mislis da orkestrirano sunovrate dionicu kao recimo IGH.S 3200 na 550 u nesto vise od godinu.Dakle na ATL ikada..to ipak nije slucaj s BLJE.
LP

Ako se vratimo malo u proslost kojih 4 godine mozemo reci da se situacija poprilicno promijenila glede odnosa u drustvu. Gradevina je radila tzv. nehumani projekt rasti koliko zelis novac nije u pitanju, pa je tu gdje je. Sada je 2012. Godina, ciscenje je vec davno zapocelo. Prvi veci rezultati bit ce vidljivi skoro:-)

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

do nove godine ova dionica treba preći stotku , makar je rušili ili gušili

Kolega,dionice nisu za Vas.Bolje nadite drugu zanimaciju!!!

nije ni pravo za tebe pa si reko da si pravnik [tongue]

Kaze se rekao,a ne reko.
A da bi postali diplomirani pravnik morate zavrsiti fakultet.
Ja sam ga zavrsio u Zagrebu,a Vi kakve kvalifikacije imate?
Pozdrav

Nego,hajdemo malo o temi-Belje.
Kako to da dionica tako pada ako ce biti javne ponude po koliko ono???
Pozdrav

ko je rekao da ce bit javne ponude???To si procitao negdje?
a ako su pravnik onda za lrh ne mozes reci da je ponistenjem hanfinog rjesenja prestala obveza opatije. to ne bi rekao pravnik. osim ako se ne zove bisakovi. a taj isti dovodi i u pitanje hanfino rjesenje za belje bez da podastre ikakvu cinjenicu. kolega nemojte se ljutit al takvih "strucnjaka" je pun forum. vidim da ti pravopis ide pa se mozda bolje toga primi

a ako su pravnik onda za lrh ne mozes reci da je ponistenjem hanfinog rjesenja prestala obveza opatije. to ne bi rekao pravnik. osim ako se ne zove bisakovi. a taj isti dovodi i u pitanje hanfino rjesenje za belje bez da podastre ikakvu cinjenicu. kolega nemojte se ljutit al takvih "strucnjaka" je pun forum. vidim da ti pravopis ide pa se mozda bolje toga primi

Dakako da bez Hanfina rješenja nema obveze za preuzimanje.To bi Vam i kao laiku trebalo biti jasno.
Morate se malo potruditi i raditi na sebi .
Pozdrav

toliko price oko te ponude, a cijela ta prica pokazuje u kakvoj zapravo drzavi zivimo
kako je moguce da ustavni sud donese u manje od 3 mjeseca odluku takvu kakvu je donio i to sa objasnjenjem da mora zastiti agrokor da mu slucajno ne nastane nepopravljiva steta, a cijenjeni Visoki upravni sud lijepe nam Republike Hrvatske ne moze donijeti odluku u 6 mjeseci
iako nisam zvao telefonom na sud očito je da odluka nije donešena u zadanom roku, a u ovakvoj drzavi nikakvih posljedica za to nema, moze raditi svako kako hoce.
sve ovo navodi me na razmisljanje da su sanse da ce Agrokor morati otkupiti dionice ravne nuli, a ako se to i dogodi shvatit cu to kao da sam dobio na lotu.
unatoc takvoj situaciji sigurno necu svoje dionice prodati za cijenu kakva je ovih dana na burzi.
mozda pretjerujem, ali sve mi se vise cini da je najbolje odseliti se iz ove drzave u neku normalnu, tko god ima mogucnosti za to, jedino tako mislim da je moguce zivjeti u normalnim uvjetima, a to shvaca sve vise mladih ljudi.

Mislim da ovaj puta nece Hanfa izgubiti da ako i ovdje ne bude po zakonu da ce ici van na sud i da ce vani dobiti .

Dakako da bez Hanfina rješenja nema obveze za preuzimanje.To bi Vam i kao laiku trebalo biti jasno.
Pozdrav
[/quote]

gosn pravnik, obveza nastaje po zakonu a ne hanfinom rjesenju. tako da teoretski mozes dobit presudu i bez rjesenja. hanfa samo deklarativno donosi rjesenje.

Pozdrav
[/quote]

gosn pravnik, obveza nastaje po zakonu a ne hanfinom rjesenju. tako da teoretski mozes dobit presudu i bez rjesenja. hanfa samo deklarativno donosi rjesenje.
[/quote]
Hanfa je ta koja utvrduje da li su se ostvarile Zakonom propisane pretpostavke za preuzimanje!!!!!
Ako nadležni Viši sudovi utvrde da se rješenje Hanfe poništava jer nisu ispunjene Zakonom propisani uvjeti za preuzimanje,ne postoji obveza davanja javne ponude za preuzimanje.
Vrlo jednostavno i jasno,zar ne???
Pozdrav

New Report

Close