BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa slobodno pisite strucnjaci. kao da je na snazi neka zabrana.ja jedva cekam da netko strucno iskomentira belje. nisam uso u belje zbog tuzbe. al sam se dodatno "ispruzio" zbog iste [proud]

***a mogao bi neki stručnjak i odgovoriti kakva je to "Biološka imovina" pod Zalihe, Kratkotrajne imovine(pod C u Bilanci) jer je u zadnja 3 mjeseca porasla sa 350.628.082 Kn na čak 665.465.377 Kn… to čekam već 30-tak stranica, pričao sam s par knjigovođa, ali nitko nezna točno kaj je to
[/quote]

Mozda sjeme ili maticno stado. Svasta je moguce u kreativnom knjigovodstvu

Nije bolest sve što boli

Nisam stigo dokupit odosmo gore a mozda i bolje ko zna kakva je odluka:)

pa slobodno pisite strucnjaci. kao da je na snazi neka zabrana.ja jedva cekam da netko strucno iskomentira belje. nisam uso u belje zbog tuzbe. al sam se dodatno "ispruzio" zbog iste [proud]

***a mogao bi neki stručnjak i odgovoriti kakva je to "Biološka imovina" pod Zalihe, Kratkotrajne imovine(pod C u Bilanci) jer je u zadnja 3 mjeseca porasla sa 350.628.082 Kn na čak 665.465.377 Kn… to čekam već 30-tak stranica, pričao sam s par knjigovođa, ali nitko nezna točno kaj je to
[/quote]

Biološka imovina = stoka….
Rast biološke imovine znači povećanje krda. Svinja od 10 kg. nije isto kao i svinja od 20 kg (tj. nakon par mjeseci).. I to predstavlja rast biološke imovine. Dvije svinje razmnožavanjem daju nove..itd…
Bez obzira da li se ta stoka ili ne proda, ovo povećnje se odražava na RDG preko polja Promjene u zalihama…..
Nadam se da je sada jasnije….

..i još da nadodam….naravno da se to odnosi i na sjeme /usjeve….(po analognom principu kao i s životinjama)

Jel ovo raste radi tužbice il fundamenata?

Fundamenti, naravno….

Tko misli, da je u RH moguće donijeti odluku na Todorićevu štetu, u velikoj je zabludi. Banke + Todorić = RH. Vidi slučaj Rohatinski.

U RH je sve moguce…. bas sve….

Tko misli, da je u RH moguće donijeti odluku na Todorićevu štetu, u velikoj je zabludi. Banke + Todorić = RH. Vidi slučaj Rohatinski.

stari vec su je jednom donesli na trgovackom u osjeku kad je pokusao ponistiti skupstinu a ovo sve poslje je logican sljed te neponistene skupstine.
da bas vjerujem da su sudovi neovisni i ne al da sam bas sklon tvom razmisljanju nebi nikad isao u tuzbu.

Mozda mu drugovi iz partije daju po naocalama 🙂

..i još da nadodam….naravno da se to odnosi i na sjeme /usjeve….(po analognom principu kao i s životinjama)

Jedini je problem po kojoj cijeni imas usjeve u zemlji jerbo lupi te susa i onad nemas nista a tu se da muljati koliko hoces (pricamo o milijunskim iznosima).

Ali vratimo se mi tuzbi, koga briga za sjemena, stoku, utjecasj suse na kukuruz itd.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ali vratimo se mi tuzbi, koga briga za sjemena, stoku, utjecasj suse na kukuruz itd.

ja ne kuzim tu tvoju logiku i cinizam. al nisi jedini. zar nije logicno pricati o svemu sta ima utjecaja na cjenu dionice?? a ta tuzba trenutno ima puno vise utjecaja na cjenu nego bilo koja cjena psenice i kulena. tako je to jos od rjesenja hanfe. i nije mi jasno zbog ceg se netko tu buni kao da mu je zabranjeno pisati o cemu god hoce i kolko hoce.

Kakvu cijenu dionice predviđate u slučaju da tužba prođe i u obrnutom slučaju da ne prođe?

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close