ZZtop, hvala, probat cu danas.
Samo ćeš probat jer ne daju se informacije svima, valjda je potrebna nekakva identifikacija i broj predmeta, nisu vam to informacije na kolodvoru.
I jeste li zvali, kakvi su rezultati ???
sad je cca 12:40, a pisarnica daje tel. info samo između 13-15 sati…
kaj su tebi iskljucili telefon?
kaj su tebi iskljucili telefon?
[/quote]
Jesu, imam samo internet, ja sam primitivni dijoničar, ako nešto ovdje značajno zaradim, možda uključim i voice uslugu.
[/quote]
ako ste dioničar te time direktna ili indirektna stranka u sudskom postupku… tj. ako odluka ne dođe u roku, kao trenutno ovjde jer je rok, ako se ne varam bio 31.07…. onda pokušajte zaštiti svoje pravo putem
ZAKONA O SUDOVIMA
članak 27.
http://www.zakon.hr/z/122/Zakon-o-sudovima
Sretno!
Jesu, imam samo internet, ja sam primitivni dijoničar, ako nešto ovdje značajno zaradim, možda uključim i voice uslugu.
evo, uz nadu da ces sto prije ukljuciti voice javljam ti da nije jos nista rjeseno. kaze u rjesavanju je.
evo, uz nadu da ces sto prije ukljuciti voice javljam ti da nije jos nista rjeseno. kaze u rjesavanju je.
[/quote]
pa i Suci valjda… osim dužnosti imaju neka svoja prava…
http://www.vsrh.hr/EasyWeb.asp?pcpid=33
Znam na što pucaš ali obavezu o donošenju Rješenja su znali od početka drugog mjeseca odnosno imali su rok od 6 mjeseci. Zašto Rješenje nisu donijeli u prvom mjesecu tog roka tako da što se nas tiče mogli su biti na godišnjem punih 5 mjeseci.
Kako to da ja na godišnji nisam mogao otići dok nisam posvršavao poslove za koje je bio rok u toku godišnjih.
ZZtop ovo nije kritika na tvoj komentar jer mi je jasno da si se htio našaliti na račun državnih službenika i sl. a ja upućujem direktnu kritiku.
Što bi se dogodilo meni da sam rekao gazdi da neću završit poslove nego da prvo idem na godišnji. E to što bi se meni dogodilo treba se dogoditi i svim državnim službenicima i namještenicima koji ne obavljaju posao odgovorno pa tako i sucima u ovom slučaju.
[/quote]
evo, a na kraju će sve ipak biti u rokovima, kako to? jedino mi nije jasno da ako muljaju zašto nisu dosljeni, kao da je pisarnica firma za sebe. mi kad u firmi mutimo sa rokovima prema kupcima onda je to dosljedno.