…valjda upravni sud treba obavijestit ustavni koji treba donijeti konačnu odluku a hanfi i agrokru nisu ni dužni slati svoju odluku……jel tako…
nije tako. agrokor se zalio i na ustavni i na upravni. na upravnom se zalio na rjesenje hanfe i oni koji sigurno moraju biti obavijesteni su te 2 strane u postupku (agrokor i hanfa). a poslje ce jos ustavni odluciti sto ce sa hanfinim rjesenjem.
http://liderpress.hr/arhiva/137699/
Dali se nešto slično… možda može i ovdje desiti… tj. rok odluke u svezi tužbe je već prekoračen…?
Postoje ili ne postoje neke sankcije za sudce/sudsko vijeće ako neke odluke ne donose u zadanim rokovima…?
Da, sve je upereno u tu Odluku, ukoliko je neće biti, očekujem da se Belje izjasni želi li više raditi ili ne jer očito bez te ODLUKE i smisao Belja kao društva prestaj. Šteta, a samo 1,8 milijarda prihoda godišnje…. [bye]
Osvrnuo bih se vezano za presudu. Iako mislim da ista neće imati veliki značaj, kako se ovdje na forumu isključivo sve veže uz tu presudu, kao da Belje jedino i isključivo ovisi o toj presudi (na dionicu mislim). No, ako ćemo ipak dati značaj presudi, onda je cijena doslovno kao da presude neće biti u korist dioničara, tj. protiv Agrokora. Iz iskustva mogu reći da čim se Agrokor tako na veliko reklamira (Belje, Tisak) očito je da znaju da protiv njih neće biti ništa dosuđeno (čitaj između redaka) i zato dionica tu stoji. Onaj koji piše Zakone, i onaj koji vlada državom određuje i presude. Ugodan ljetnji dan, i da mislim da ćemo VISOKO, VISOKO!!!! [bye]
Ja isto jedva čekam da to objave pa da se iskrcaju svi oni koji su u Belju radi javne ponude i da nakon toga možemo dalje. Previše se sdpeovci slikaju sa Agrokorovcima zadnjih dana da bi vjerovao u pravnu državu a i sama ova neozbiljnost sa dostavom i rokovima govori da ćemo još dugo biti i ostati Balkan.
Pa čim ti puštaju plaćene oglase, znaš koliko je sati, dodvoravaju se dioničarima, u smislu, nećemo izgubiti spor, ali firma vrijedi, bla bla.
Baš me zanimaju, ovi koji prodaju, da li su kupili zbog presude, ili market makere se malo igraju dok ne izgube te dionice… [bye]
Kolega nestrpljivi ste, kako mislite kupnja?