BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj poslovni je zbilja presmjesan. pa kaj si oni to mogu dozvolit? ne samo da su u naslovu vijesti pomjesali sve moguce sudove nego su u sadrzaju doslovno izmislili vijest. ovo nije dno, nego su ga probili i sad su na nekom svome dnu. pozivom na upravni zbilja se ispostavi da oni o odluci jos nis ne znaju. katastrofa. usput kad vec vrtim brojeve reko da nazovem
i ustavni da ih priupitam sta je sa tim krsenjem rokova (inace rece mi da je postivanje njihovih rokova OBAVEZNO… i to kao NARAVNO obavezno) i da se obratim podneskom. sta cu naravno odmah sutra i napravit. izgleda da ne moze majlom al prezivit cu.

Visoki upravni sud je donio odluku, to je pismeno potvrđeno sa Visokog upravnog novinarki koja je pisala članak o tome, to možete provjeriti sa njom.

Dok se presuda napiše može proći i nekoliko tjedana.

lp

moguce. ako je tako odmah se ispricavam i novinarki i poslovnom. ja zvao pred pol sata i kazu da jos nema odluke. odnosno nema je u kompjuteru a kad je tako (po njihovim rjecima) onda nije ni donesena.

Postivanje rokova Ustavnog suda obavezno??? Pa kako objasnit onda presude Ustavnog suda kojima je nalozeno da mi se iz drzavnog proracuna isplate odstete za sudjenje u ne/razumnom roku i rok je bio 3 mjeseca,a pare sam vidio nakon 3 godine. Stvarno su ti rokovi solidno obvezujuci kad ih ni drzava ni drzavne institucije ne postuju.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Visoki upravni sud je donio odluku, to je pismeno potvrđeno sa Visokog upravnog novinarki koja je pisala članak o tome, to možete provjeriti sa njom.

lp

hm, ako im treba nekoliko tjedana da je napišu, onda je vjerojatno Agrokor uspio, u protivnom bi jednostavno potvrdili postojeću odluku HANFE što bi bio dosta brz postupak
[/quote]

Oprosti, ali mislim da logika ne stoji. Isto bi im trebalo za bilo koju presudu budući da detaljno moraju objašnjavati svaki navod. Zar misliš da ukoliko rješenje HANFA-e u redu mogu poslati PDF u kojem stoji "SVE OK. PONUDA IDE"? Pa i ustavni sud i HANFA su bome pisali po 10+ stranica i objašnjavali svaku tvrdnju Agrokora (ma koliko glupa bila) jedno 5 puta.

Ako ćemo po toj logici, onda bi baš odluka kontra dioničara bila brža budući da jednostavno mogu napisati “Pozivanje na članak taj i taj od strane Agrokora je opravdan”. IMO puno se više ima pisati (ako ne isto) u slučaju presude koja nama ide u korist.

Donijeli su odluku 13.6. za LRH pa mjesec dana nakon objave znamo kakva je bila.

Najbolje bi bilo da Toda sam izjavi da će biti ponude, te sve dionice prospe na burzi

***nek skenira to kaj je dobila napismeno jer ovdje je dosta ljudi zvalo i svima je rečeno da odluka još nije donesena…do tad mi ovo izgleda kao samo još jedan perfidni pokušaj kako ugrabiti dodatnu količinu dionica… danas je barem 2 000 dionica prodano zbog panike i krivih informacija oko te odluke…ako se takvim stvarima služe nebi me iznenadilo da je odluka u korist Hanfe

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Obavjestajna zajednica djeluje

lp

…obzirom kako je novinarka pobrkala naslov i sadržaj članka,pitanje je koji sud je ona nešto pitala i od kojeg suda je dobila pisanu potvrdu… [tongue]

danas je barem 2 000 dionica prodano zbog panike i krivih informacija oko te odluke…

a kad je 15.000 dionica pokupovano zadnih dana jer su ljudi lažno povjerovali da je donesena odluka u korist HANFE, to nema veze???

Pocinje panika to je uvijek tako koda je bitno u dan kada je odluka donesena tjedan dva tamo vamo totalno nebitno

malo tzv. ili ne tzv. teorije ili prakse… u svezi ODLUČIVANJE U RAZUMNOM ROKU U UPRAVNIM STVARIMA… možda ponekad ne škodi… naravno bez možebitnih datuma iste… ili ipak da… ?
http://www.upravnisudrh.hr/dogadanja/opatija_2007/razumni_rok_krile ?tic.htm

New Report

Close