BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

davno bi dionica otisla gore da je pozitivno,ali zasto bi pala na 70 kn i manje?! pa budala ko proda i po 80 kn,kad znamo kolika je realna cijena belja

ja ne znam koja je realna cijena belja. ajde me pliz prosvijetli

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Eto…odluka je donesena u roku i od sutra ili na 200+ ili na 70kn…

***a otkud ti znaš da je odluka donesena? prometa skoro pa uopće nema, a znajući da u ovoj državi uvijek netko ima povlaštene informacije moralo se već ili istresati ili kupovati [smiley]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

budimo strpljivi 😉

@DemiZon,
pa poslovni je to prenio još jučer kao i Zagrebačka burza koja je BLJE-R-A svrstala u segment promatranja…pa pratite malo [undecid]

inaće , ponderirani prosjek u slučaju potvrde Hanfinog riješenja koji je sam Agrokor izračunao i naveo u ustavnoj tužbi iznosi 305,3 kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

krivo obveza je na 338,a ne na 305.Procitajte dobro clanak 16. zakona o preuzimanju dionickih drustava stavak 6 i izracunajte ponderirani prosjek za prvo tromjesecje 2008.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

@DemiZon,
pa poslovni je to prenio još jučer kao i Zagrebačka burza koja je BLJE-R-A svrstala u segment promatranja…pa pratite malo [undecid]

***pratim ja to dobro i da se ovo zove Njemačka ili Švicarska uzeo bih to zdravo za gotovo… no mi živimo u Hrvatskoj i jedino logično razmišljanje nakon te objave i nikakvog prometa je da nema još odluke(ili Toda nije dovoljno platio ili se nisu svi gedžovani namirili u lancu) a vrijeme kupuju sa izlikom "dostave riješenja"

Odluka o tužbi – ipak još nije donešena tj. o istoj Vijeće Suda još nije donijelo odluku…
Tko ne vjeruje… može nazvat pisarnicu br. predmeta je US-11063/2011:

Visoki upravni sud Republike Hrvatske
RADNO VRIJEME PRIJEMNE PISARNICE:
Radnim danom od 9 do 13 sati

OBAVIJESTI O STANJU PREDMETA:
Telefonski od 13 do 15 sati preko centrale

CENTRALA:
00 385 1 4807 800
http://www.upravnisudrh.hr/frames.php?right=kontakt.html

A sve u skladu:
ODLUKE
o ustrojavanju Kataloga informacija Visokog upravnog suda Republike Hrvatske
Članak 7.
http://www.upravnisudrh.hr/Kataloga_inf.mht

***evo vidiš barbosa, odluke i dalje nema za običan puk, ali od 14 sati je počelo istresanje… uvijek netko ima povlaštene informacije

Kad gledam burzu čini se da će DT dati ponudu za otkup HT ili će Todorić dat ponudu za ostatak Vupika. Nesviđa mi se ovo nimalo.

I odmah cijena malo dolje. Zanimljivo!
A kad nestane prodaje…. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Visoki upravni sud je donio odluku, to je pismeno potvrđeno sa Visokog upravnog novinarki koja je pisala članak o tome, to možete provjeriti sa njom.

Dok se presuda napiše može proći i nekoliko tjedana.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Visoki upravni sud je donio odluku, to je pismeno potvrđeno sa Visokog upravnog novinarki koja je pisala članak o tome, to možete provjeriti sa njom.

Dok se presuda napiše može proći i nekoliko tjedana.

lp

hm, ako im treba nekoliko tjedana da je napišu, onda je vjerojatno Agrokor uspio, u protivnom bi jednostavno potvrdili postojeću odluku HANFE što bi bio dosta brz postupak

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close