BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako će biti odluka protiv Agrokora, čekamo samo doma novce ili..?

Tu na poslovnom će biti formular koji ispuniš i Agrokor ti samo isplati račun na tekuči… Naravno prije toga moraš pričekati da korisnik pod imenom "sudac" ovdje na forum posta presudu u PDF formatu.

majko mila…

...

Zagrebačka burza – nadopuna vezana uz segment promatranja – BLJE

1.8.2012 9:55:01
Sukladno čl. 424. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Belje d.d. Darda u Segment promatranja radi iščekivanje odluke Upravnog suda vezano za nastanak obveze objavljivanja ponude za preuzimanje društva od strane društva Agrokor d.d.

s dužnim poštovanjem, šta oni promatraju … kako netko kupuje ili prodaje (ovisno o odluci VUS), po meni logično bi bilo blokirati dionicu pa šta bude nakon priopćenja, mogu li oni vratiti stanje (a sigurno ne mogu) ako je netko kupovao-ili prodavao po povlaštenoj informaciji – mogu ako mu dokažu, a naš pravosudni sustav je takav da se to ne može dokazati nikada – pa ni onda

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

HaoRen
Tu na poslovnom će biti formular koji ispuniš i Agrokor ti samo isplati račun na tekuči… Naravno prije toga moraš pričekati da korisnik pod imenom "sudac" ovdje na forum posta presudu u PDF formatu.

majko mila…

hahaha
Nakon 6 godina čitanja ovog foruma morao sam se regat.Ovo je jedan od najboljih komentara ikad !
[lol]
Pozz svima!

Upravo tako, sjedneš i čekaš. [lol]
I odeš u penziju čekajući .

Nego dajte da mi dok čekamo radije prokomentiramo što mislite raditi sa dionicama Belja ako presuda bude protiv Hanfe? [smiley] [smiley]

Upravo tako, sjedneš i čekaš. [lol]
I odeš u penziju čekajući .

Nego dajte da mi dok čekamo radije prokomentiramo što mislite raditi sa dionicama Belja ako presuda bude protiv Hanfe? [smiley] [smiley]
[/quote]

Sa dionicama nista neko vrijeme i [pray]
Gledalicu zatvoriti….takoder na neko vrijeme [rolleyes]

…Nego dajte da mi dok čekamo radije prokomentiramo što mislite raditi sa dionicama Belja ako presuda bude protiv Hanfe? …

Ja cu prolit sve dionice BELJA sto imam benzinom i zapalit.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Svi koji smo u Belju pretpostavljam da računamo na rješenje u korist Agrokora a nadamo se da je Hanfa bila u pravu. Dakle, ako je negativno onda čekam korekciju i idem u dokup ako uopće ima onih koji će prodavatiu tom slučaju?

Svi koji smo u Belju pretpostavljam da računamo na rješenje u korist Agrokora a nadamo se da je Hanfa bila u pravu. Dakle, ako je negativno onda čekam korekciju i idem u dokup ako uopće ima onih koji će prodavatiu tom slučaju?

Naravno da hoce prodavati i Vi to dobro znate.
Pozdrav

I za LRH su donijeli, pa mjesec dana čuvali prije objave. Ne sviđa mi se ovo. Mislim da bakica slaže hrpe tekstova kojima će nas zasuti na ovom forumu.

Smirite tenzije i opustite se kakvo god da je rjesenje

Meni iskreno nije jasno zašto bi računali na rješenje u korist Agrokora. Ja sam tužio i očekujem pobijediti i ne mislim se unaprijed tješiti. Ako presuda neće biti u našu korist vidjet ćemo što piše u presudi i krenut dalje ako je to moguće. Baš kao i na LRH. Uostalom HANFA mora u roku mjesec dana donijet novo rješenje u kojem će Agrokoru dostavit zapisnik tako da će se to možda poklopiti sa zastarom i vuk sit i ovce na broju.

tako je Savage. kazu da je obveza zakonski cista i sa toga se izvuc ne moze. sad ako ce trebat i novo rjesenje pricekat cemo. al odustat necu ni u kom slucaju. niti se zbediravat.

New Report

Close