Da malo gatamo što će biti.
Upravni sud će vratiti rješenje Hanfi jer sigurno ima greška(tj. bezgrješni ne mogu pogriješiti), onda će ovi donijeti novu odluku da li po novom zakonu gdje je sve "puj pik ne važi", nema obveze ili će se trakavica odužiti, nastupit će nekakva zastara..
Uglavnom, očekujem još jednu pobjedu bezgrješnog Agrokora (to što su sami pogriješili pri donošenju odluke na svojoj sjednici, to nije njihova greška, manjinski dioničari su to trebali znati, nikako većinski).
čestitke vječnim pobjednicima
i ja imam feeling da ce zbog jednog zareza dati na ponovno odlucivanje. nekako sumnjam da ce taj upravni odbit agrokor. nije se bas pokazao na slucaju lrh
zanimljiv je taj upravni tamo gdje su firme propale i gdje se nije moglo naplatiti tamo je hanfa bila u pravu odnosno nije bilo potrebe za nekom intervencijom, a kod lrh i agrokora gdje ima novca tu su baš greške.
ekipa, pa što vi stvarno vjerujete da, kad bi upravni sud presudio protiv Agrokora, da bi Todorić iskeširao 700 milja kuna za javnu ponudu?!?!? [lol]
Ne mislimo. Ali mislimo da ćemo se vrlo lako naplatiti ovrhama [lol]
[/quote]
kako da ne, kao što su se naplatili mali dioničari na LRH…. [yawn]
Kakav pesimizam i negativna energija vlada na ovom threadu. S obzirom na negativnost ne bi me zacudilo da je rjesenje ponisteno. U tuzbi sam sa djelom dionica i cekam odluku VUS-a da odlucim sto cu s ostatkom. LRH za sada nije upalila,ali ako Belje upali bit ce naprijed bijeli.Ako ne ,a Bogu fala sta je tu je.Najbitnije da smo zivi i zdravi.
mislim da bi sada bilo pošteno da Hanfa blokira trgovanje dionicom
A novinarka je u tako kratkom članku uspjela više puta fulati.
1. Nije ustavni sud donio nikakvu odluku već VUS.
2. Nije "Ustavni sud ustvrdio je da je Hanfa u postupku protiv Agrokora ignorirala dva koncernova podneska, zbog čega je došlo do "grube povrede prava" već je to tvrdio Agrokor, a Ustavni je jedino naložio Upravnom da odluči da li je došlo do povrede.
Ako je jezgra novinarstva u točnom izvještavanju mislim da bi u ovom slučaju trebala ići isprika malim dioničarima na netočnim navodima. Što ne očekujem jer poslovni više nisu novine već žuti tisak…
sad cemo najbolje vidjeti jel cure infomacije ili ne. Trgovanje ne bas na prevelikim volumenima i malom rastu. Ako je odluka u korist hanfe onda izgleda da bas i ne cure odnosno mozda zna samo par manjih igraca i to koristi.
Zagrebačka burza – nadopuna vezana uz segment promatranja – BLJE
1.8.2012 9:55:01
Sukladno čl. 424. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Belje d.d. Darda u Segment promatranja radi iščekivanje odluke Upravnog suda vezano za nastanak obveze objavljivanja ponude za preuzimanje društva od strane društva Agrokor d.d.
Ne može dva uzastopna rješenja, tamo nekog suda u Zagrebu, biti negativna po HANFU. Ne može i gotovo….HANFA je od države narodu na veselje data…pa ne moš ljepotici dvaput zaredom šamar opaliti, jest da ljepotica ima dva obraza, al’ ako su oba crvena koji ćeš na televiziji pokazati, a televizija mora da ide, a HANFA mora da se vidi, što zbog naroda što zbog europe i diš pokazivati narodu i europi išamaranu HANFU, ajd ti to meni kaži [thumbsup]
1.8.2012 9:55:01
Sukladno čl. 424. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Belje d.d. Darda u Segment promatranja radi iščekivanje odluke Upravnog suda vezano za nastanak obveze objavljivanja ponude za preuzimanje društva od strane društva Agrokor d.d.