BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ako nije bilo do danas, nece ni danas, ocito taj rok od 6 mjeseci ne znaci puno….

Dunlop, na pečatu je upisao da je zaprimljeno 06.02.2012.!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ako ne objave uzmimo do najkasnijeg moguce roka 10.8 onda bi mi trebali pitat ustavni sta je sad sa nasim pravima kad su ih tako ljepo spomenuli a nitko ih ne postuje a za agrokorova je ljepo odmah skocio na zadnje noge.
ja cu osobno odmah okrenuti brojcek ustavnog cisto da ih pitam sta sad.

Biti će kolega više zainteresirani koji će pitati ustavni što je sa pravima ostalih građana, a ne samo jednoga, u slučaju da ne budu zaštićeni ostali kao što je Ustavni zaštio jednoga da ne bi platio u slučaju da ne mora, onda će morati voditi brigu da i ovi ostali imaju vremena naplatiti budu li imali pravo na to, u slučaju da Ustavni to ne osigura i za ostale, onda odmah treba izvjestiti Brisel, pa neka
onda Briselu objašnjavaju je li u RH jedan građanin ili ih ima više.Pozdrav. [thumbsup] [thumbsup]

Koji god rok bio, očito je da je to pri kraju ili da netko barem nešto zna.
Ako pretpostavimo da ima povlaštenih informacija, obzirom da je cijena bila nedavno na 70, one bi mogle biti pozitivne za nas male dioničare.

Naravno postoji i mogučnost da nema povlaštenih informacija ili da sud uopće nije radio po tom predmetu što mi je teško za povjerovati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koji god rok bio, očito je da je to pri kraju ili da netko barem nešto zna.

gluposti, par forumskih drukera se udružilo pa podgrijavaju rast prema 80-85 kn da se iskrcaju…već viđeno na masi dionica u kojima je bila vaša malenkost, jel tako? [thumbsup]

moji postovi nisu investicijski savjeti u smislu ulaganja i/ili kupnje/prodaje dionica!

Dunlop, na pečatu je upisao da je zaprimljeno 06.02.2012.!

kave to veze ima?!?! pa lijepo ti je na prethodnoj stranici kolega napisao:

Nalaže se Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske da u roku od šest mjeseci od dana donošenja ovog rješenja donese odluku u predmetu US-11063/2011.
Ovo rješenje stupa na snagu danom donošenja, a privremena odgoda izvršenja rješenja iz točke I. izreke rješenja ostaje na snazi do okončanja postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske. a datum donošenja riješenja je 31.01.2012.

drukeri se stvarno služe svim trikovima!

moji postovi nisu investicijski savjeti u smislu ulaganja i/ili kupnje/prodaje dionica!

Več je 5 puta rečeno kako ti rokovi nisu obvezujuči no nekima treba crtati….Svakako je indikativan rast prodaje i cijene zadnjih dana, s razlogom ili bez vidjet čemo.

Anyway kad vidim kakva se ekipa počela skupljati od cepincepina, preko Dr.Otkera nadalje dođe mi da prodam sve dionice BLJEa i maknem se odavde..Inaće izbjegavam dionice firmi s takvom strukturom dionicara …

...

sad jos samo ostaje pitanje u kakvoj je korelaciji rok donosenja sa datumom objave. mozda su danas i donesli rjesenje pa dok jos postar donese itd…

Več je 5 puta rečeno kako ti rokovi nisu obvezujuči no nekima treba crtati

gdje to tocno pise da to nije obvezujuce?
mislim, kad donesu odluku da puste sanadera onda je to obvezujuce bez obzira na zgrazanje vrhovnog suda i uskoka a sad najednom u ovakvim slucajevima nije obvezujuce. meni se odluke ustavnog cine prilicno konacne i obvezujuce. sad je sad samo pitanje sankcija. mozda se varam.

no moram priznati da mi se svida obrat situcaije, skupljalo se po bidu a sada se pocelo i lupati po asku, pomalo bez velike pompe…ne izgleda lose….

no moram priznati da mi se svida obrat situcaije, skupljalo se po bidu a sada se pocelo i lupati po asku, pomalo bez velike pompe…ne izgleda lose.

jesi siguran, taman je stalo na otporu [wink]

free flow information

@greenday,
ako i kada krene, čisto sumnjam da ćemo to moći nazivati otporom…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close