Što se ovdje čeka tik-tak-tik-tak.Ovaj sud izgleda čeka do 31.07.2012 do 23.59.59 sati.Pozdrav. [thumbsup] [thumbsup]
ma sve je to cudno. rok bi trebali postivati ako smo normalna drzava.Ustavni u rjesenju kaze:"Odredjivanje roka je nuzno kako bi se zastitila prava samog podnositelja, ostalih dionicara belja d.d. ali i pravna sigurnost ustavnopravnog poretka Republike hrvatske".
E sad izgleda da bi taj upravni jednostavno mogao reci fucka mi se za pravnu sigurnost poretka i dionicara i radit cu po svome. Zato i jesmo banana drzava.
A moguce da odluce i u roku. Obicno ta priopcenja hanfe idu oko 14h. I kad ih zoves zamole te da to bude izmedju 13 i 14 (kad se valjda svi vrate sa terena). Mada nekako sumnjam da ce ta objava biti danas ili ovih dana nego da cemo si jos malo pricekat.
ma sve je to cudno. rok bi trebali postivati ako smo normalna drzava.Ustavni u rjesenju kaze:"Odredjivanje roka je nuzno kako bi se zastitila prava samog podnositelja, ostalih dionicara belja d.d. ali i pravna sigurnost ustavnopravnog poretka Republike hrvatske".
E sad izgleda da bi taj upravni jednostavno mogao reci fucka mi se za pravnu sigurnost poretka i dionicara i radit cu po svome. Zato i jesmo banana drzava.
A moguce da odluce i u roku. Obicno ta priopcenja hanfe idu oko 14h. I kad ih zoves zamole te da to bude izmedju 13 i 14 (kad se valjda svi vrate sa terena). Mada nekako sumnjam da ce ta objava biti danas ili ovih dana nego da cemo si jos malo pricekat.
Ako danas ne objave, biti će im postavljeno pitanje zbog čega nisu objavili i na čiju je štetu to, odnosno u čiju je korist njihovo neobjavljivanje.Pozdrav.
P.S.
Može Brisel raditi i po ovome ako bude muljanja. [thumbsup] [thumbsup]
pa ako objave i danas moze se postaviti na ciju to korist ide. a znamo kome pase prolongiranje. nekako je cudno da objavis zadnju sekundu roka. nije to predaja listi za izbore kad dolaze 5 do 12 u izborno povjerenstvo. ocito se radi o tempiranju. ili to ili su u tolkoj guzvi da su sami sebi rekli stavit cemo to na dnevni red zadnji moguci termin. u to nekako sumnjam.
pa ako objave i danas moze se postaviti na ciju to korist ide. a znamo kome pase prolongiranje. nekako je cudno da objavis zadnju sekundu roka. nije to predaja listi za izbore kad dolaze 5 do 12 u izborno povjerenstvo. ocito se radi o tempiranju. ili to ili su u tolkoj guzvi da su sami sebi rekli stavit cemo to na dnevni red zadnji moguci termin. u to nekako sumnjam.
Tako je kolega po svemu do sada očigledno je u čiju korist ide oduglovačenje.Pozdrav. [thumbsup] [thumbsup]
pravomočnost nastupa po objavi u Narodnim novinama a Hanfa je zaprimila odluku Ustavnog suda 06.02., dakle rok je oko 06.08…. iako ne bi bilo ništa čudno da si Visoki upravni sud nađe neki razlog da prolongira donošenje presude
pravomočnost nastupa po objavi u Narodnim novinama a Hanfa je zaprimila odluku Ustavnog suda 06.02., dakle rok je oko 06.08…. iako ne bi bilo ništa čudno da si Visoki upravni sud nađe neki razlog da prolongira donošenje presude
nisam bas siguran u te rokove. prvo hanfa je zaprimila rjesenje 03.02:
"Dana 03. veljače 2012. godine, Agencija je zaprimila Rješenje Ustavnog suda Republike Hrvatske broj: U-IIIB-5243/2011, od 31. siječnja 2012. "
Narodne novine su objavile 10.02 a u rjesenju ustavnog im daju rok 6mj od donosenja odluke. e sad koji je zakonski rok a koji ce oni postivati ja nisam 100% siguran al imam dojam da ce postivati neki svoj.
Ko će znati možda se i zagubi predmet negdje s obzirom da je puno predmeta na sudu, svašta je moguće na ovome slučaju.Pozdrav.
[thumbsup] [thumbsup]
ako ne objave uzmimo do najkasnijeg moguce roka 10.8 onda bi mi trebali pitat ustavni sta je sad sa nasim pravima kad su ih tako ljepo spomenuli a nitko ih ne postuje a za agrokorova je ljepo odmah skocio na zadnje noge.
ja cu osobno odmah okrenuti brojcek ustavnog cisto da ih pitam sta sad.
Nalaže se Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske da u roku od šest mjeseci od dana donošenja ovog rješenja donese odluku u predmetu US-11063/2011.
Ovo rješenje stupa na snagu danom donošenja, a privremena odgoda izvršenja rješenja iz točke I. izreke rješenja ostaje na snazi do okončanja postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske.[/b] a datum donošenja riješenja je 31.01.2012.
Nalaže se Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske da u roku od šest mjeseci od dana donošenja ovog rješenja donese odluku u predmetu US-11063/2011.
a datum donošenja riješenja je 31.01.2012.
znači danas…ako ne bude danas, bit će tko zna kad