BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@DOVIDJORNO

Pa ja sam i tužio jer mislim da je sigurna stvar. Uostalom imao sam nešto dionica Belja (doduše puno manje nego sad) kad se dokap obavio tako da imam neko pravo na satisfakciju.

Al to je Toda, mogao je u tužbi napisat da ga je svrbio nos taj dan pa mu možda uvaže. Sad se jedino o tome radi. Pravno gledano ovo je čista stvar. Čišća i od LRH u čijem je slučaju čak i pravni fakultet dao mišljenje da postoji obveza. Tako da neću mislit o ražnju dok je zec u šumi jel…

Nego kakvo očekujete izvješće ovdje beljaši?

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

Ili traže dlaku u jajetu da spase Todorića, ili će to napravit 31.7. ili ih ni taj rok ne hebe.

Ne postoji sigurna stvar, postoji samo jedno, moguće da prodaje nestane. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Po tebi je onda ovo sigurna stvar ili ??

Pravno je ovo sigurno da sigurnije nemože biti no kod BLJEa i tužbe postoji ogroman politički rizik utjecaja na sudske odluke…No svi koji smo tužili i više smo no svijesni koga smo tužili i s kojim rizikom se nosimo.

...

Ili traže dlaku u jajetu da spase Todorića, ili će to napravit 31.7. ili ih ni taj rok ne hebe.

Već je par puta na temi spomenuto da ti rokovi nisu obvezujuči, dakle VUS može donjeti odluku i 31.10 ako zaželi…Također pogledajte koliko je prošlo vremena od donošenja odluke na VUSu u slučaju LRH do njene objave…Odluka je bila donesena 13.06, a objavljena je tek prije tjedan ili dva..dakle moguće je da će neki igrači znati za sadržaj odluke puno prije same njene objave !

...

Već je par puta na temi spomenuto da ti rokovi nisu obvezujuči, dakle VUS može donjeti odluku i 31.10 ako zaželi…Također pogledajte koliko je prošlo vremena od donošenja odluke na VUSu u slučaju LRH do njene objave…Odluka je bila donesena 13.06, a objavljena je tek prije tjedan ili dva..dakle moguće je da će neki igrači znati za sadržaj odluke puno prije same njene objave !
[/quote]

kod našeg pravosuđa sve je moguće pa i ne poštivanje rokova inače je US naložio VUS
Nalaže se Visokom upravnom sudu Republike Hrvatske da u roku
od šest mjeseci od dana donošenja ovog rješenja donese odluku
u predmetu broj Us-11063/2011.

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Šta se ovdje čeka izvješće o povećanju prihoda, povećanju dobiti ili odluka o preuzimanju.
Interesantno sve tri stvari nisu loše, a dionica zakucana bllizo dna, idealno za povećavanje broja,
puno dolje ne može, a puno gore može (stvarno jednostavno i dobro).Pozdrav.
[thumbsup]

Čeka se da izađeš van iz nje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nad beljom se upravo sprovodi naj veći kriminal poslje vupika a sve radi preuzimanja
sva mjerodavna tjela šute od hanfe dorha

Šta se ovdje čeka izvješće o povećanju prihoda, povećanju dobiti ili odluka o preuzimanju.
Interesantno sve tri stvari nisu loše, a dionica zakucana bllizo dna, idealno za povećavanje broja,
[thumbsup]

Zašto sam dobio jedinicu, je li to zbog moguće istine.Pozdrav. [thumbsup]

[thumbsup]

Zašto sam dobio jedinicu, je li to zbog moguće istine.Pozdrav. [thumbsup]
[/quote]

Sad vidiš zašto si dobio jedinicu.
Javi kada prodaš Belje. [bye]

New Report

Close