BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

druk za puk, kao i tvoj od prije desetak dana u padu

free flow information

plavi jesu to isti famozni radnički paketi koji su drmali i dolje u pločama

free flow information

gospodine, što je bio druk, da li od Bana i sličnih da neće ispod 85 kuna, ili moj da pričaju navlakuše
cijena je pala na 70 što je nekih 20%
vidite ono što želite vidjeti, a ne ono što je
također, bilo je moguće da padne i ispod 70 kn

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa svakoj dionici je moguće da padne na 0 ili naraste na beskonačno, stvarno pričaš mudrosti :-D…To što ti misliš da si čarobnjak i da takve stvari sa sigurnošću znaš odrediti je plod tvoje mašte, no da si najobičniji druker je čista realost !

...

gledajući ovu dionicu zbunio sam se da negledam dioki jer čini mi se da će belje u stečaj umjesto diokija po padu dionice mislim

kakvi su ovdje igrači kriminalci strava

Odvjetnik i sudac su povecali broj dionica:(((((((((

Pa svakoj dionici je moguće da padne na 0 ili naraste na beskonačno, stvarno pričaš mudrosti :-D…To što ti misliš da si čarobnjak i da takve stvari sa sigurnošću znaš odrediti je plod tvoje mašte, no da si najobičniji druker je čista realost !

Kolega, hvala Vam od srca. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Beljari, kakvo izvješće očekujete

A ti? Kakvo ti očekuješ?

A ti? Kakvo ti očekuješ?

ne očekujem ništa, nemam belje. Čisto me zanima što dioničari ovog društva misle

Beljari, kakvo izvješće očekujete

ovdje se ne ocekuje izvjesce nego neka druga "izvjesca" [proud]

realno oćekivati odluku drugi tjedan – a možda nas iznenade još i ovaj tjedan

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

New Report

Close