skriveni na kupnji 80,10 [bye]
Pa ne mogu nas dva puta prevarit. za redom.Osim ako ne sudi u oba predmeta uvazena sutkinja Dubravka Markt.
Po meni presuda nesmije biti politička, nego pravna. Todorić nemora dati ponudu jer ga ni sud nemože na to natjerat. Tužit će ga jedno 5 % – 10 %dioničara, pa bi trošak bio imeđu 50 i 100 mil. kuna i to je to.Ponavljam samo da presuda bude pravna a ne politička.
Tko ima ovu dionicu, rizik za gubitak je na minimumu (do 10 posto), a za dobit (do 400 posto).
Ljepo je imati ovu dionicu.Pozdrav. [thumbsup]
Tko ima ovu dionicu, rizik za gubitak je na minimumu (do 10 posto), a za dobit (do 400 posto).
lijepo je biti vlasnik dijelića duga od 1,4 mlrd €, čak i mene vuče [thumbsup]
lijepo je biti vlasnik dijelića duga od 1,4 mlrd €, čak i mene vuče [thumbsup]
[/quote]
Dug 1,4 Milijarde Eura, a imovina kolika vrijednost, to si kao zaboravio.Pozdrav.
P.S.
Kupuj rizik je velik ako ne kupiš. [thumbsup]
Plavi, pa ako nisi primjetio i tržište je isto takvo – svaki čas mijenja raspoloženje i smjer [wink]
Ciljani članak o gubitku naravno pušten za određene grupacije a što nepišete u uloženom o vrijednosti o potencijalu omogućnost
o realnosti aj vi na poslovnom nemojte biti slinavci krupnog kapitala i potrčke sluganske stranog kapitala
Ciljani članak o gubitku naravno pušten za određene grupacije a što nepišete u uloženom o vrijednosti o potencijalu omogućnost
o realnosti aj vi na poslovnom nemojte biti slinavci krupnog kapitala i potrčke sluganske stranog kapitala
Kakav članak?
lp
Svašta.
Bolje je da pripaziš da ne nestane prodaje, nego se baviti nebitnim. [bye]