BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opla..hm…kaj ima nekakvih novosti? Ili neko slucajno lupa po asku?

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

kaošto rekoh, samo da ne nestane prodaje [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

hoće li danas preći preko 80 ? http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/36.gif

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

hoće li danas preći preko 80 ? http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/36.gif

Očito hoće.. Još par dana će rasti, onda opet nazad prema 70 kn kad splasne euforija idući tjedan.. Hbg, kriza je , nije Belje u ništa boljoj poziciji od ostatka svijeta pa da raste unedogled bez povoda , a i velikima nije u interesu da ovo igdje odraste..

Presuda oko Obveze javne ponude ce biti presudna za ovu dionicu, ovaj sada rast je samo znak da ima igrača koji se već sada napaljuju da će biti pogubna za Todu a dobitna za male, ali imam dojam da su to mali igrači i da će se ispuhati već do kraja tjedna tako da cu svojih 760 kom svakako shortati kad dodje na 86 kn [thumbsup]

Kressho

Samo se ti nadaj, rekoh, pazi da ne nestane prodaje [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Opla..hm…kaj ima nekakvih novosti? Ili neko slucajno lupa po asku?

Nema novosti nego se polako stvara euforija oko presude za javnu ponudu , par špekulanata zabrije da je već sve riješeno i zatim tu svoju fantaziju proširi na sve strane i zarazi svoje prijatelje, rodjake i sl i tako ti nastane veća potražnja od ponude posebno jer se onda i ponuda krene povlačiti .. Mogla bi do 90 odraditi vrlo brzo, ja cu na cca 86 izaci jer trebam cash ..

A bit će još jedna runda prije presude sigurno, jer će netko imati inside i bude li povoljan taj će morati opako stisnuti ovu dionicu da dodje do količina..

Nije ovo rušeno na 70ak kn zbog +/- 10 kn po dionici kada se očekuju 3 glave ,već zbog količna

Ako presuda bude povoljna za Todu pak – moguće je i to zar ne ? ipak živimo u Hrvatskoj, a i u malo kvalitetnijim zemljama Veliki korporativni moćnici uvijek vuku konce na kraju dana – dakle ako bude taj screenplay gledam ćemo jedan brz pad do 68 , možda i 65 kn i tad ce svakako kupnja biti strongly recommended …

Ova cijena sada je neki krizni prosjek ionako, nije skupa, daleko od toga, ali nije ni super povoljna za ulaz .. Po meni se Belje kupuje uvijek kad padne na 73 do 71 kn, tu se onda nema šta razmišljati

Kressho

Očito hoće.. Još par dana će rasti, onda opet nazad prema 70 kn kad splasne euforija idući tjedan.. Hbg, kriza je , nije Belje u ništa boljoj poziciji od ostatka svijeta pa da raste unedogled bez povoda , a i velikima nije u interesu da ovo igdje odraste..

Presuda oko Obveze javne ponude ce biti presudna za ovu dionicu, ovaj sada rast je samo znak da ima igrača koji se već sada napaljuju da će biti pogubna za Todu a dobitna za male, ali imam dojam da su to mali igrači i da će se ispuhati već do kraja tjedna tako da cu svojih 760 kom svakako shortati kad dodje na 86 kn [thumbsup]
[/quote]

svoje belje drzim vec neko vrijeme i uopce me ne zanimaju svakodevne oscilacije jer sam uvjeren da je zbog hanfinog rjsenja belje kao dionica vec duze vrijeme zakinuta i nije akceptirala rast trzista koji se dogodio u meduvremenu. moje je misljenje da ce cijena rasti nakon odluke suda bez obzira na odluku.
naravno tu ne mislim na moguci psiholoski kratkorocni pad ako bi odluka bila negativna nego na neki srednjerocni trend. fundamenti su na strani belja i to ce trziste ispraviti cim se makne teret odluke upravnog suda

opet se netko zaj**** na vpik i blje [lol] isti bid, isti ask, ista zadnja. tako je momci, malo i zabave treba [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Što je sada ovo.

Pa jel nisu vrhunski dionički stručnjaci rekli kako će ovo padati svaki dan po malo.

niko nije to rekao , već da će rasti- a i raste . ali polako , polako . oooooo

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

hočeš citate da ti stavim ili češ sam vidjeti unazad par dana

rekli su da moguće da će pasti – a nisu rekli da će padati svaki dan po malo

New Report

Close