Gdje nam je bakica jutros, izgleda da je u zasjedi na 70.
Bakice daj napiši nešto protiv ovih optimista.Pozdrav. [thumbsup]
Kad prodaja pobjegne preko 80,00 kn…..bit će utrka [bye]
Kako je ovaj sad proda 50 komada po 74 i nešto, stvarno je se čovjek prepao, sada će vjerovatno doći do masovne prodaje.Ha,ha,ha.Pozdrav. [thumbsup]
hoće, hoće
samo što nije [bye]
valentine sad me zbunjuješ
Nisi li ti do prije 10dana pričao i na 70 kako će to samo dolje ? Inaće pogledajte presudu na LRH, strava !
Kako ovaj na 75 prodaje sam sebi, stvara privid kako to mora na niže.Ha,ha,ha.Pozdrav.
P.S.
Daj uvedite nešto novo. [thumbsup]
Jedinica ne pomaže uvedite nešto novo, nema džabe Belja.Pozdrav. [thumbsup]
ja znam samo jedno ja govorim u svoje ime što sam doživio i hvala bogu preživio
bio sam pokraden na dionici VUPIK dug niz godina sam imao dionice blokirane i naravno pare kupovao sam ponešto manje od 400kn prije blokade trgovanja
I šta se desilo **** todorić dade mislim 24-5 kn što je van pamet a ne van zakona i šta je bilo ništa
zato govorim ovo je **** država i daj bože da bude dobro ja sam osobno odavno nadrapao da nebudem vulgaran
Za Vupik ste u pravu u cijelosti.
Dioničari su oštećeni i to jako i po meni neosnovano.
Za Belje također nisam optimista no ovdje mislim da možda i postoje razlozi za poništenje pravorjrka Hanfe.
Pozdrav
…pa kaj je ovo danas,umjesto da po vama raste…ovo vam stalno pada… [rolleyes] [wink]
Bakice što je izišla si iz zasjede, nešto si nervozna, da nisi ti ova što na 75 prodaje sama sebi i stvara privid.
P.S.
Kupuj Bakice dok nije otišlo na 119, ovaj put bi mogla zakasniti.Pozdrav. [thumbsup]
baš čudno-neće ispod 75 a neće ni iznad
Skriveni na 75,00 kn.