BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje nam je bakica jutros, izgleda da je u zasjedi na 70.
Bakice daj napiši nešto protiv ovih optimista.Pozdrav. [thumbsup]

Kad prodaja pobjegne preko 80,00 kn…..bit će utrka [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kako je ovaj sad proda 50 komada po 74 i nešto, stvarno je se čovjek prepao, sada će vjerovatno doći do masovne prodaje.Ha,ha,ha.Pozdrav. [thumbsup]

hoće, hoće
samo što nije [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentine sad me zbunjuješ

Nisi li ti do prije 10dana pričao i na 70 kako će to samo dolje ? Inaće pogledajte presudu na LRH, strava !

...

Kako ovaj na 75 prodaje sam sebi, stvara privid kako to mora na niže.Ha,ha,ha.Pozdrav.
P.S.
Daj uvedite nešto novo. [thumbsup]

Jedinica ne pomaže uvedite nešto novo, nema džabe Belja.Pozdrav. [thumbsup]

…pa kaj je ovo danas,umjesto da po vama raste…ovo vam stalno pada… [rolleyes] [wink]

ja znam samo jedno ja govorim u svoje ime što sam doživio i hvala bogu preživio

bio sam pokraden na dionici VUPIK dug niz godina sam imao dionice blokirane i naravno pare kupovao sam ponešto manje od 400kn prije blokade trgovanja

I šta se desilo **** todorić dade mislim 24-5 kn što je van pamet a ne van zakona i šta je bilo ništa
zato govorim ovo je **** država i daj bože da bude dobro ja sam osobno odavno nadrapao da nebudem vulgaran

Za Vupik ste u pravu u cijelosti.
Dioničari su oštećeni i to jako i po meni neosnovano.
Za Belje također nisam optimista no ovdje mislim da možda i postoje razlozi za poništenje pravorjrka Hanfe.
Pozdrav

…pa kaj je ovo danas,umjesto da po vama raste…ovo vam stalno pada… [rolleyes] [wink]

Bakice što je izišla si iz zasjede, nešto si nervozna, da nisi ti ova što na 75 prodaje sama sebi i stvara privid.
P.S.

Kupuj Bakice dok nije otišlo na 119, ovaj put bi mogla zakasniti.Pozdrav. [thumbsup]

baš čudno-neće ispod 75 a neće ni iznad

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Skriveni na 75,00 kn.

New Report

Close