BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje se previše priča o presudi, a malo o fundamentima, kao da budućnost Belja ovisi jedino o presudi, svašta!

Zato sto za pricanje o poslovanju treba nesto znati, tipa prinosi po pojedinoj vrsti kulture, velicina sklopova po hektaru, trosak pesticida i ostalih troskova po hektaru, organizacija sjetve i zetve, da ne pricam o proizvodnji

Jednostavniej se baviti presudama, privatizacijama, narod veseli

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Jasno je da uvijek traži neki impuls, i svaka dionica ima svoj "impuls".
Mislim da kod Belja se pretjeruje, jer presuda sama po sebi neće puno toga promijeniti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…a jelte gosn Barbosa,vjerojatno ste vi ko i gosn Plavi već i kamaticu izračunali na tu vašu cifricu…

…zamislite koja će to lova biti u pitanju…kad se pojave dioničari koji su svoje dioničice već prodali,pa ovi koji imaju kupljene,pa ovi koji tek misle kupiti,pa špekulanti,pa prevaranti…

…ajme,jadan naš Toda…

[tongue]

Bakice biti će ajme ako zakasniš kupiti, nećeš moći kao zadnji nput prodavati po 119. [thumbsup]

Jasno je da uvijek traži neki impuls, i svaka dionica ima svoj "impuls".
Mislim da kod Belja se pretjeruje, jer presuda sama po sebi neće puno toga promijeniti.

Jel te nije sram, prije godinu i pol si pisao da belje vrijedi 150 kn najmanje, pisao o "strašnoj perspektivi", o širenju poslovanja. Jednom riječju sad po svemu tome pljuješ. Ogavno

Vi ste kolega reisman očito danas bili na jezeru Čiča, pa je sunce uradilo svoje. Preporučam, hladan tuš, ali po cijelom tijelu. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovdje se previše priča o presudi, a malo o fundamentima, kao da budućnost Belja ovisi jedino o presudi, svašta!

Toda ionako frizira izvješća svojih firmi kako njemu paše u datom trenutku. Pretače keš iz jedne firme u drugu, može bilo kada prikazati veliku dobit jedne firme a npr. pozitivnu nulu druge.

I što mi tu možemo?

Uzmimo Vupik koji je po zadnjim izvješćima "poslovao" bolje od Belja (a da li je?), dionice Vupika jako skočile, ajmo vidjeti što će se dogoditi za kvartal ili dva…

Istina, dobit može sakriti/prikazati, ali prihode ne.
Koliki je P/S?

…a jelte gosn Barbosa,vjerojatno ste vi ko i gosn Plavi već i kamaticu izračunali na tu vašu cifricu…

…zamislite koja će to lova biti u pitanju…kad se pojave dioničari koji su svoje dioničice već prodali,pa ovi koji imaju kupljene,pa ovi koji tek misle kupiti,pa špekulanti,pa prevaranti…

…ajme,jadan naš Toda…

[tongue]

Zato si ti svoje prodala po 119 da nemaš grižnju savjesti, ti sigurno ne spadaš u špekulante i prevarante.Bravo bakice.Pozdrav.
P.s.
Samo bakice da ne bude šta učini. [thumbsup]

mene zanima jedna sitnica … (naravno da je bezočni druk)

u turističkoj zemlji … okrenutoj privlačenju sve više i više turista (što izgleda opet i ove godine uspijevamo) … tko će (ako zaboravimo pedeveje, poreze, tošarine i ostale bakrače) imati koristi od svega toga …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

338

lp

znaci da moras mjenjat tuzbeni zahtjev jer si i sam tuzio na 305.Ajde brzo skupit 1500 kuna za novu potvrdu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

– budimo realni –
realno je i najvjerojatnije da sud odbije žalbu Agrokora – te treba uslijediti ponuda
cijena u ponudi mogla bi biti 113 – 115
broj tužbi mogao bi biti nekoliko desetaka
Agrokor i nebi tako loše prošao
amen

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Moglo bi danas nestati prodaje [bye]

New Report

Close