Mislim da je ovdje gotovo izvjesno da javne ponude po Hanfinom rješenju neće biti.
Ako je ne bude ,cijena će po meni drastično pasti.
Pozdrav
Tebe se sječam s drugih tema kao vječitog pesimista..No OK slažem se s tobom da Agrokor ponudu neće dati (već će se morati tjerati sudski Agrokor da kupi dionice) no zanima me zašto misliš da to već nije odavno uračunato u cijenu, i smatraš da će cijena značajno pasti? Na koje razine misliš da će pasti ? Ova cijena koja je trenutno je cijena bez P od ponude u njoj ,možda će dio špekulanata ukoliko dođe vijest o gubitku HANFAe na USu prodavati prvih par dana, no na duži rok ne vidim nikakv značajn pad cijene ispod 70kn
[/quote]
Uz puno uvažavanje,molim Vas da me podsjetite kod koje sam dionice pogriješio do sada u svojim
"vječitim pesimističnim" prognozama?????
Predviđao sam da će poslije dokapitalizacije LKPC drastično pasti i pala je.
Izražavao sam otvoreno sumnju da će rješenje HANFE kod LRH biti ukinuto i jest.
Za Validus sam tvrdio da je pred stečajem još kada je bio 25-28 kuna(sada je oko 4 i stečaj je otvorena opcija).
Za brodare i građevinare sam još prije 2-3 godine također ukazivao kao vrlo precjenjene!!!!
To je "ispalo" više nego točno,zar ne?
Za Vupik sam bio optimista i on sada vrijedi znatno više od Belja,a bio je dugo 30-50% manji od Belja.
Kupovao sam KORF po 30-35 kuna prije otprilike 2-3 godine kada su mnogi tvrdili da će na 20 kuna i manje ,a sada je oko 90 kuna itd.
Dakle još jednom izražavam veliku sumnju da će Agrokor dati ponudu po Hanfinom rješenju,a postoji i mogućnost da će rješenje biti ukinuto.Budućnost će pokazati da li sam u pravu.
Pozdrav
Je, istina sve ste predvidjeli, vi mora da ste jako moćan čovjek, jel Validus u stečaju kao što nagovijestili? [lol]
Nije ga bilo – utvrdila Hanfa detaljno, a i da ga je bilo, to nije bilo predviđeno tadašnjim zakonom. Obveza je nastala prije donošenja zakona iz 2007.
lp
[/quote]
zanima me ako bude ponuda oko koliko bi ona trebala biti
[/quote]
338
lp
Bisakovi je jači od plejboja [lol] Također mislim da od belja neće biti ništa. Toda je prejak da bi se netko igrao sa njim, a službenici potkupljivi.
samo uzmite u obzir da je Todoriću dugoročno gledano da mu dionice Belja vrijede što više, jer će ga prije ili poslije ići prodavati nekome u EU
Ne vidim zašto ste uvjereni da neće biti ponude kada Upravni donese presudu kojom odbija Agrokor?
Pa njima se to knjiži u bilanci, tako da im je obveza uračunata u trošak.
U stvari,obzirom na zateznu kamatu, njima bi bilo najbolje kada bi postigli sudske nagodbe sa onima koji ih tuže, jer bi manje platili.
Podsjećam da je Trgovački sud kod LRH donio presudu da se zatezne kamate imaju platiti od trenutka nastanka obveze ( dakle u ovom slučaju od 2007. g. ). Ako to postane sudska praksa to je ogroman novac u pitanju.
lp
…ja vam znam stanje u Belju…prošla ja na bicikli i tamo sam vidjela jedan veliki bunar…pa bi najbolje bilo da zagrabite u hladan bunar i ohladite malo glavu… [wink]
što se mene tiće, Hanfa odradila hebeno dobar posao što će se jako teško pobiti na sudu,… ja imam 1000+kom po 73 a po toj cijeni je nemoguće srednjeročno izgubiti dok je mogučnost zarade 300+% tako da ću vjerojatno još i dokupiti ako je srokate ispod 70…i tko nemam u što pamerno uložiti u ovoj plićini a i keš me već uredno svrbi [undecid]
…ja vam znam stanje u Belju…prošla ja na bicikli i tamo sam vidjela jedan veliki bunar…pa bi najbolje bilo da zagrabite u hladan bunar i ohladite malo glavu… [wink]
jesi li sigurna da je to bio na bicikli…da ipak nije na metli [cool]
Ovdje se previše priča o presudi, a malo o fundamentima, kao da budućnost Belja ovisi jedino o presudi, svašta!
…a jelte gosn Barbosa,vjerojatno ste vi ko i gosn Plavi već i kamaticu izračunali na tu vašu cifricu…
…zamislite koja će to lova biti u pitanju…kad se pojave dioničari koji su svoje dioničice već prodali,pa ovi koji imaju kupljene,pa ovi koji tek misle kupiti,pa špekulanti,pa prevaranti…
…ajme,jadan naš Toda…
[tongue]
Ovdje se previše priča o presudi, a malo o fundamentima, kao da budućnost Belja ovisi jedino o presudi, svašta!
nakon duljeg vremena moram se složiti s Vama kolega