Drazen dobro poznaje stvari. Kod Belja možda ispadne ovako. Javna ponuda po 100 kuna, jer je po toj cijeni prešao prag za ponudu. Vuk sit i ovca cijela.
A da…izvršna vlast nema nikakve veze sa sudskom???? a ko ih postavlja,..dolaze na mjesta tako što predaju zamolbu na natječaju,..imaju najbolje kvalifikacije,..ocjene pa su se tako zaposlili????, Možda to u Evropi ide tako al kod nas ne!!!!!,.. precjednici sudova su najbolji stručnjaci ili politički podobni???,..bilo da je to ova ili prijašnja vlast,..jedni odu a drugi dođu i zna se da će smjena i moš misliti da će Sdp pobjediti na izborima a ostaviti Hdz-ovske direktore na rukovodećim mjestima,,a-ha,..A za ono što mi napisa što bi kome dao a što oduzeo????….Pa nisu mi dirali u plaću,..u regres , u minulu rad, u božicnicu,.uskrsnicu,..nije mi poskupila voda 50%, nije ni struja odjednom 23%, ni plin 23%,..ni cijena nafte nije 80 dolara a litra benzina i dalje je preko 10 kuna a toliko je iznosila i kad je nafta bila rekordnih 140 dolara,..pa sad računaj !!,..Nisu pljuvali na sve što su bivše vlade napravile a oni ni prstom još nisu mrdnuli a znali su lajati,..ajde da ih vidimo sad…??? i na čelo sudova su stavili najbolje i stručnjake??? evo primjera friškog da su još gori od bivše vlasti,…i oni rade po istom šablonu,…stavljaju svoje ljude na rukovodeća mjesta,.friški primjer sa Čačićem,..dok je u sudnici bio u Mađarskoj ,..ma manji od makova zrna,..pa ga gledam i sve mi ga žao,.skupio se ko glista a kad je čuo presudu,..ma ko vas sve j………Ode jedna banda dođe druga još gora, a meni plaća sve manja a režije???, samo za hranu i režije ljudi rade i sretni su ako i imaju dosta,,.Gledam po sebi ,..pa u 7 mjeseci meni su se računi povećali za 570 kuna mjesečno x 12 mjeseci ,..koliko je to i kolike su to milijarde,,a plaće sve manje???, ma di ode ta lova,..na samite u DUbrovniku,..ma jadna nam majka naša i tebi i meni,…na ovim našim prostorima je bilo i biće uvijek isto,…bilo koja vlast da dođe,…kožu će ti oguliti svi,..pa ko je bliži vatri ugrijaće se a ko ne ,..ma nek crkne!!!. A što sad nisu kad su došli na vlast napravili nešto po pitanju banaka, valutnih klauzola i kreditima u švicarcima,…cijele obitelji su u očaj otjerali,..rate sa 4300kuna na 7000kuna,..ma ko to može izdržati a tako je svakom drugom kućanstvu,..ma to je nacionalna katastrofa,..Mađarska je napravila nešto po tom pitanju čak nas je i Srbija pretekla,..a naša vlast,….Ni riječi!!!!,.. i ko budalama kriv što nisu magistrirali ekonomiju kad su potpisivali papire o kreditu??;,…I još da vjerujem da je sudska vlast samostalna???,..E jadna nam majka svima…
Drazen dobro poznaje stvari. Kod Belja možda ispadne ovako. Javna ponuda po 100 kuna, jer je po toj cijeni prešao prag za ponudu. Vuk sit i ovca cijela.
Možeš li me molim te prosvijetliti kako je sa >100 kn prešao prag za ponudu. Mislim ova tema je već 100 put prežvakana i još nekima nije jasno da će biti minimum 305 kn što su oni sami priznali u tužbi upravnom sudu.
Drugi par opanaka je što ponude nikad neće biti, nego će se trebat sudskim putem. A tu, mada vjerujem u pozitivnu presudu (svako slovo sam pročitao 5 puta) sam sve manje optimist. Hajde, strpimo se još koji tjedan.
Uvijek mi je drago pročitati da iskusniji forumaši soficticirano i u rukavicama drukaju prema dolje. To može značiti samo jedno. [proud]
Inače, u ovu firmu je do sada uloženo više od 2,3 mld kuna (ili 2300 milijuna kuna). Podijelite s brojem dionica i vidite koliko ispada. Meni dovoljan razlog da budem debelo u njoj.
…je,je…uložio je to Agrokor i stavio šapu na Belje u vidu pozajmice…
…i sad vi mislite da će vama dati još 800 miliona ,jer eto mala je zaboravila na dnevni red skupštine stavit formalnu odluku…a s druge strane priča se o ukidanju božićnica,prijevoza,smanjenju plaća…
…jasno da se onda i politika umiješa u pravosuđe…
…al glavno da gosn plavi ima odvjetnika koji svakako uspijeva u ovom predmetu… [tongue]
A za ono što mi napisa što bi kome dao a što oduzeo????….Pa nisu mi dirali u plaću,..u regres , u minulu rad, u božicnicu,.uskrsnicu
tako je, uzimali su meni da bi ti imao, pošteno.
ja sam već zadovoljan što su tebi uzeli, a mene ako se sete, sete se.
http://www.youtube.com/watch?v=y5jmW4LJFLE
Je li u slucaju lrh postojao rok u kojem je upravni sud trebao donijeti odluku i ako je, je li odluka donesena u roku?
Zanima me postoji li mogucnost da sud u slucaju belja ne odluci kroz iducih mjesec dana, u kojem roku je obvezan odluciti?
Poz
,jer eto mala je zaboravila na dnevni red skupštine stavit formalnu odluku..
bako jesi ti ono zavrsila pravo ili filozofiju. pogledaj malo kakvi su to izgovori tipa "mala zaboravila stavit nesto na dnevni red" u presudi upravnog za fizulica i magmu http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=sudske_odluke pa pogledaj odluka za magmu Presuda Us-12566/2007-6 od 18.08.2010.
Kaze nas Goranko da je omaskom nazvao brokera i rekao mu "kupite mi" sta je zamisli ovaj doslovno shvatio. kad je sljedeci dan uvidio da je to ovaj zbilja i kupio ovaj to vise nije htio ponistiti jer to naprosto nije moguce. i tako izgovora tamo smjesnih kolko hoces, otprilike kao i ovaj tvoj za tu "malu". I goranko je isto tako jak i politicki mocan, bivsi clan vlade, hrani mnogo usta al eto nije pomoglo. upravni ga je odbio. i opce mi nije jasno koga ti i takvi branite ako je zakon jasan, uskladjen sa eu i nije nikakva nasa izmisljotina. kakva ce odluka upravnog bit to niko ne zna, al tu ici na ruku nekom da je kao nesto omaskom itd daj molim te. dobio je hrpu dionica po 100kn bez dozvole ostalih dionicara. takav je zakon, ljepo ponudi ostalima tu istu cjenu koja je na burzi i dovidjenja.
…hm,vidim da ovdje još uvijek ima naivnih…
…lijepo sam vam rekla kad su velike pare u pitanju suci malo dublje analiziraju predmet…
…u ovom predmetu već je Ustavni sud stao na stranu Agrokora…jelte ne vidim razloga da i upravni sud "malo bolje" razgleda i stane na stranu zna se čiju…
…ovi vaši navlakači to su davno već shvatili… [wink]
Bakice pretvorila si se u vuka pa plašiš ovčice, što je cilj opet kupiti po 70 pa prodati po 119.
Kupuj odmah u ponedjeljak, ako bude i 80, jer odluka može stići svaki dan, a ti se izgleda nisi
ukrcala.
Nemoj liparit, cijena je kao da ponude neće biti, zato su ti ovdje velike mogućnosti, ako je ne bude nećeš puno izgubiti 5 do 10 posto, a ako je bude opet 119 pa onda 328.Bakice pozdrav.
P.S.
Ili bi ti po 20. [thumbsup]
Mislim da je ovdje gotovo izvjesno da javne ponude po Hanfinom rješenju neće biti.
Ako je ne bude ,cijena će po meni drastično pasti.
Sumnjam da će zbog formalne greške nadležni sud potvrditi rješenje Hanfe jer se radi o vrlo velikim iznosima u javnoj ponudi.
Primjer LRH ukazuje da ne treba niti ovdje biti "veliki optimista"!!!!
Pozdrav
Pa najbolje da ukinu Zakon o preuzimanju trgovackih drustava.Ionako je za qrac i nitko ga ne postuje. U prvom redu drzava.
Mislim da je ovdje gotovo izvjesno da javne ponude po Hanfinom rješenju neće biti.
Sumnjam da će zbog formalne greške nadležni sud potvrditi rješenje Hanfe jer se radi o vrlo velikim iznosima u javnoj ponudi.
Pozdrav
Sumnjam da će u ovoj državi ikada biti bolje, sve dok se na ovaj način razmišlja.
Pozdrav
Nema drastičnog padanja na ovoj zlatnoj dionici, zato kupuj dok je još stopiraju.Pozdrav. [thumbsup]