kolega frankie, kakve više tužbe? zar ne shvaćate da je ova presuda sve vratila na početak, tj. i prije toga? sve tužbe postaju bespredmetne jer će sve presude u korist malih dioničara biti poništene, a njima će ostati samo veliki sudski troškovi! ovaj puta linić i čačić odigrali su maestralno
kolega fajrutn primjetite da se presuda odnosi na lrh. nasa jos nije donesena i ipak je sustinski dosta razlicita od ove za belje al nije dobar znak. ocito ili politka ima prstice ili je hanfa najednom krenula radit propuste. u svakom slucaju mrvicu vise nervoze ce biti i na nasoj strani sa ovom presudom.
ocito ili politka ima prstice ili je hanfa najednom krenula radit propuste.
hanfa najednom počela radit propuste… [lol] [lol]
ja blje nisam nikad kupovao zbog te obveze jer je naravno neće bit, ali ćete me razveselit ako srušite opet na 70 ili niže pa da se vratim unutra.
kolega fajrunt,kad sam usao u parnicu ovakav rasplet mi je bio moguc. Inace sam veliki optimist i vjerujem u ono sto radim.Trenutno jedino sto mi je bitno je da sam tuzbe podnio pa makar bile odbivene kao sto ce biti u ovom slucaju.To ne znaci da cu ja svoj novac izgubit mada mi vremensku komponentu nitko ne moze nadoknadit ona ce biti kompenzirana budite sigurni.Ali sad prvo treba vidit obrazlozenje Upravnog suda.Inace sam po prirodi prgav i ne volim da me s drzi za 100ku sitnog zuba,pa cak i kad pravosudje to cini ja to ne prihvacam.Moja borba je tek pocela.
ja blje nisam nikad kupovao zbog te obveze jer je naravno neće bit, ali ćete me razveselit ako srušite opet na 70 ili niže pa da se vratim unutra.
[/quote]
ma nema straha za tebe, unutra si ti već par dana [lol]
Pogrijesio sam napisati u prethodnom postu mislim da ce postupci po podnesenim tuzbama biti prekinuti.
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=901
ajoj..nije dobro ni zbog nas
sranje….ako je palo za LRH, 99,99% će pasti i nama za Belje
na žalost, u ppnedjeljak slijedi masovna bežanija i iz LRH i iz belja [cry]
[/quote]
Kakvo nepoznavanje materije!Jeste vidjeli temelj odluke o ponistenju hanfinog rjesenja za Lrh?Kakve to ima veze sa Beljem?!
politika je najvjerojatnije iskoristila jokera za LRH te stoga ,onako politički, sumnjam da će se dogoditi da se u mj. dana donesu dvije sumnjive presude…u politici uvijek mora postojati kompromis i kolateralni "pedro" i vrlo lako bi to mogao biti upravo Agrokorova obveza za Belje…bujemo vidjeli uskoro a i treba pričekati objašnjenje presude da se vidi o ćemu se radi jer za sada samo znamo da se poništava riješenje Hanfe što može biti i zbog proceduralnih propusta dok o poništenju nastanka obveze za preuzimanje nema niti jednog slova.
Jeste vidjeli temelj odluke o ponistenju hanfinog rjesenja za Lrh?
nismo. gdje ima za procitati?
Da, naša situacija s LRH nema veze (pravno), ali, politički, to je već druga priča.
Riješenje koje je Hanfa donesla je samo "deklaratorno", potvrđuje postojeće pravno stanje. Upravni sporom samo se utvrđuje zakonitost rješenja i postupanja Hanfe..rješenje je nastalo ex lege, nema tu neke filozofije, samo, Todorić je u pitanju pa je i filozofija moguća..
obveza je nastala ex lege u oba slucaja
[/quote]
ma nema straha za tebe, unutra si ti već par dana [lol]
[/quote]
da, od samog dna pa do 78kn.
ja imam svoju tarifu na BLJE-u (10%) i redovito je naplatim, a purane na grani ostavljam vama stprljivima.
u politici uvijek mora postojati kompromis i kolateralni pedro i vrlo lako bi to mogao biti upravo Agrokorova obveza za Belje…
da, da agrokor će bit pedro u hrvatskoj.
kakve dvije antologijske provale u jednom danu. [thumbsup]