BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sada stvari stoje Vupik je poželjnija dionica od belja. Zna li neko razlog?

zato što VPIK ima svog pumpača cijene, a Belje nema….to je surova istina

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

prije 45 dana sam najavio pad na oko 70 kn, a sada da ce za odprilike isto toliko dana belje na 180kn.

tvoje prognoze imaju dobru podlogu da se i ostvare

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

prije neki dan iva je sat i pol sastančio sa linićem , osim rokova plačanja potegnute su i neke druge teme…nadam se da je linić potegnuo i obvezu za preuzimanje Belja ćijim izvršenjem bi država uprihodila oko 177miliona što bi Liniću jako dobro došlo da pokrpa neke rupe u proračunu [pray]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Objasni.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

2. AUDIO/REPUBLIKA HRVATSKA 581.300 (7,08%) X 300+kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

pa ova igra i jeste radi preuzimanja ovi podobnici od ratnog profitera tiskaju i nedopuštaju rast radi tromjesečnog prosjeka

čisti i očiti kriminal na štetu malog ulagača
a naj veći kriminal provodi hanfa štiteći ovaj lopovluk i samim tim učestuje u pljački koju sprovodi ratni profiter i njegovi slinavci

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=901

ajoj..nije dobro ni zbog nas

Kako god bilo da bilo – bilo bi vrijeme da se oglase i po pitanju Belja.

Iako, nije ovo bas isti slucaj.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=901

ajoj..nije dobro ni zbog nas

sranje….ako je palo za LRH, 99,99% će pasti i nama za Belje
na žalost, u ppnedjeljak slijedi masovna bežanija i iz LRH i iz belja [cry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Samo dokaz da u Hrvatskoj ne funkcionira pravna država, ni sud ne provodi zakon. Bojim se da će i sa Beljem biti isto.

Allready calculated in the price.

kak bi rekli mađari, ili englezi, ne znam više.

Ma kakva bezanija?? Svi sto su u tuzbama ostaju u njima siguran sam.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close