BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Huh…..

[lol]

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vladajuca-koalicija-stvara-novi-slucaj-djakovstina-mali-dionicari-i-radnici-ostaju-bez-120-milijuna-kuna-/623958.aspx

koliko mi se čini, obveznici davanja ponuda čine apslutno sve da izbjegnu tu obvezu.

Poz

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/202484/Dobre-vijesti-stizu-iz-Slavonije.html

Oko 8 T/ha, impresivno.

nije sve tako crno

Ovdje je u zadnjih par dana vrlo, vrlo zanimljivo..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Upravo 8t prinosa po hektaru je bio cilj Belja, naime njemci koji obrađuju zemlju imaju isto toliko, i to se smatra izvanrednim prinosom.

a Toda je rekao da upravo njih želi stići.

Čestitke radnicima Belja.

Ovdje je u zadnjih par dana vrlo, vrlo zanimljivo..

[thumbsup]

I meni izgleda sve zanimljivije….

Kada Ban izađe, rast je nemonivan.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

BELJE je tvrtka o kojoj netreba pisat to je gigant nad gigantima al sve oko BELJA je kriminal i to veliki to što čine fondovi HANFA to rješi u 24sata al ta organizacija ne čini ništa već štiti kriminal i ne samo na ovoj dionici već na svim koje su izlistane na ZSE

da je ovo normalna država i da se poštuje i odgovara za učinjenja kaznena djela SVE DIONICE bi bile skuplje bar 3do 5 PUTA SKUPLJE a ovako kriminal velikih razmjera od strane fondova i njhovih pulena za stotine godina robije

Ajd pogledaj malo tko je dionicu prodavao zadnjih par mjeseci.

Hint – nije fond. [wink]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Tko da pogleda?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tko da pogleda?

cepincepin

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

"Ajd pogledaj malo tko je dionicu prodavao zadnjih par mjeseci.

Hint – nije fond. wink"

@ VedroNebo

novi sam ovdje, ovo je prvi puta da sam uložio u dionice i zanima me da li netko iz top deset prodaje…iz Vašeg posta proizlazi da znate o kome se radi, pa Vas molim za tu informaciju.

neki dan sam zamolio kolege za taj podatak ali nije bilo reakcije.

hvala unaprijed

Poz

New Report

Close