BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@BSOD

Slabo ti se čini do kraja dana ovdje je čekić neminovan [huh]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Up w/o news ?

Baš me zanima ponedjeljak…i ima li ovo veze s približavanjem dana donošenja sudske odluke ili je samo riječ o malom oporavku?

Što je ovo rast od preko 10 % u 2 dana,ha??

[thumbsup]

lp

Ali je kratkog daha kak mi se čini…
🙂

[/quote]

ekipa se natrpala jer se nadaju da će uskoro doći odluka upravnog suda koja će todorića prisiliti da dade javnu ponudu po 300 kn… moš misliti, toda je baš poznat kao djed mraz [lol]

Up w/o news ?

It doesn’t get better than this.

Up w/o news ?

[/quote]
may be,may be

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Up w/o news ?

[/quote]
may be,may be
[/quote]

once in a lifetime opportunity, rizik pada od cca 10% i mogućnost rasta od 100+% u idućih mjesec dana, a HANFA nikad nije izgubila na upravnom, dok su se njenim djelatnicima vjerojatno tresle ruke dok su pisali rješenje i pazili su na svaki zarez:)

Up w/o news ?

[/quote]
may be,may be
[/quote]

Up w/o news ?

[/quote]
may be,may be
[/quote]
prijavite se na engleski forum

Ako dionica još bude rasla, svi će reći da su je imali u portfelju, ako padne, svi će priznati da su je prodali, naravno na vrhu.

Eto vidiš Miško, znao sam da ne radiš u Belju

Up w/o news ?

[/quote]
may be,may be
[/quote]

once in a lifetime opportunity, rizik pada od cca 10% i mogućnost rasta od 100+% u idućih mjesec dana, a HANFA nikad nije izgubila na upravnom, dok su se njenim djelatnicima vjerojatno tresle ruke dok su pisali rješenje i pazili su na svaki zarez:)
[/quote]

Kak mislis 100%? Malo je to. [smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

iš , iš , iš, – čekam da dođe na 100 i onda ja poćinjem sa kupnjom

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

[/quote]

Ali je kratkog daha kak mi se čini…
🙂

[/quote]

Upravo tako, od 10.00-16.00 prekratko.
I što je najgore za vikend neće rasti.

New Report

Close