BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

očekivao sam od utorka svaki dan 2-3%, jer je vijest od petka, ali eto sa zakašnjenjem se ipak dešava.

[proud]

Na koju vijest mislite?

[/quote]
Prestanite na ovako blentav nacin dijeliti informacije!
[/quote]

pa jasno je da nema nikavih informacija nego je ekipica odlučila iskoristiti fjaku na ZSE i pokušati dići Belje par kuna gore pa da se iskrca, a sve ko fol imaju neke info ali ne smiju reći.
[bye]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

jel još nekome ovo danas izgledalo kao umjetno pumpanje da se popuni bid iznad 70 pa da se može i dalje iskrcavati iznad te brojke. za vrijeme skidanja s aska bid je bio potpuno šupalj na 70 osim mojih naloga. ne bi me začudilo da se sutra nastavi, očito netko mora van, malo ćemo kupiti na 6x ako se ponudi

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ne.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mogao bi koji i čekić danas ovdje da se desi………….. kužite neeeeeeeeeee…………

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

e da ga bar oće natjerat na 78-80 pa da prodam ovo što sam 15 dana skupljo na 71-73 kn [pray]

Izgleda samo klasican pokusaj iskrcaja….

Izgleda da cemo ipak ispod 70, nevjerovatno…..

Misliš 170, prodao lola pa piše bedastoće……….

Na koliko si prodao na 70 a kupio na 80 e je te izulo iz cipela [thumbsup]

jel još nekome ovo danas izgledalo kao umjetno pumpanje da se popuni bid iznad 70.
ne bi me začudilo da se sutra nastavi, očito netko mora van, malo ćemo kupiti na 6x ako se ponudi

[thumbsup]

Što je ovo rast od preko 10 % u 2 dana,ha??

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što je ovo rast od preko 10 % u 2 dana,ha??

[thumbsup]

lp

Ali je kratkog daha kak mi se čini…
🙂

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close